Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Jeugdcommissie zoekt lijncoördinator voor MA-lijn

De jeugdcommissie is op zoek naar een lijncoördinator voor de meisjes A-lijn! Ben jij iemand die graag met jeugd werkt, toegankelijk is en een handig organisator? Laat dan snel van je horen!

Charlie, Hein, Carmen, Mette, Olivier en Emma.... gefeliciteerd!

Meer dan 20 deelnemers streden op zondagochtend 19 mei om de titel van Shoot Out Koning, Koningin, Keeper of Keepster van MHC Leusden! Het weer was prima en de sfeer was goed. Om 10.30 begon de Shoot Out en na drie ronden waren de winnaars van de Shoot Out 2019 bekend.....!

Pilot A/B-jeugd: samen indelen breedteteams

Dit jaar krijgen de A/B-jeugdleden zélf een rol bij de vorming van de breedteteams voor seizoen 2019-2020. Samen met de lijncoördinatoren gaan zij ‘de puzzel van de teamindelingen leggen’. Wij nodigen al onze A/B-jeugdleden van harte uit om bij ons langs te lopen in het clubhuis op 20, 24 of 28 mei.

Selectieteams en -trainingen bij de jeugd

Elk jaar vinden aan het einde van het seizoen selectietrainingen plaats t.b.v. de samenstelling van de selectieteams voor het komende seizoen. Anders dan voorgaande jaren geven jeugdspelers zich niet meer zelf op voor deelname, maar worden zij uitgenodigd. Hoe gaat dit nu precies in z'n werk?