Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

ONFIRE Hockeyschool - 10 extra techniektrainingen!

Op 10 zondagochtenden in de periode 15 september t/m 24 november 2019 worden door   ONFIRE Hockeyschool weer 10 technische toptrainingen verzorgd voor jeugdleden. Hier kun je je (basis)techniek goed op orde krijgen en meer technische vaardigheden aanleren!

GEZOCHT: coaches, managers & trainers voor de jeugd!

Heb jij interesse om een jeugdteam te coachen of als manager te begeleiden? Of ben jij onze potentiële jeugdtrainer die op zoek is naar een baantje?

Er is plek voor jongens en meisjes in onze jeugdteams!

In een aantal van onze jeugdteams is plek voor extra spelers! Dusssss….. hou jij van hockey en wil je ook onderdeel uitmaken van de gezelligste club van de regio? Meld je dan gauw aan!

Jeugdcommissie zoekt lijncoördinator voor MA-lijn

De jeugdcommissie is op zoek naar een lijncoördinator voor de meisjes A-lijn! Ben jij iemand die graag met jeugd werkt, toegankelijk is en een handig organisator? Laat dan snel van je horen!