Totaal: 14 thuiswedstrijd(en) en 10 uitwedstrijd(en) afgelast

09:00 Uit Jongens C4 Hilversum JC3
09:00 Thuis Jongens 8E3 MHC Soest J8E2
09:00 Thuis Meisjes 8E3 Zwaluwen Utrecht M8E2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws

Lustrumartikelen in de uitverkoop!!

Koop nu de laatste lustrumartikelen; sticktassen, kousen, hoodies (grote maten), ballen en paraplu's zijn nu in de uitverkoop! En speciaal op Super Sunday 18 november: 2 sjaals voor €10!

Huldiging herfstkampioenen & TD op 18 november

SUPER SUNDAY op 18 november!! Onze jeugdteams JA1, MA4, JB1, JB3, MB5, MD1, MD2 en MD6 hebben dit seizoen de voorcompetitie gewonnen en op 18 november gaan wij deze herfstkampioenen huldigen! Feest dus, direct na de wedstrijd van Heren1 om 14.45 uur tegen koploper Zwolle.

ALV Club van 100 met wijnproeverij op 19 november

Op maandag 19 november aanstaande is weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Club van 100.

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

EET MET DE POT MEE!

Vrijdag 16 november staat er op het EMDPM-menu: schnitzel met tex mex friet en een stevige salat. Wil je mee eten? Stuur dan vóór donderdagavond even een berichtje naar [email protected] . Geef daarin aan met hoeveel personen je wilt komen en om welke tijd jullie willen eten!

Masterclasses Warming-up KNHB

Ben jij (jeugd)trainer en wil je weten hoe je een goede warming-up inricht? Meld je dan aan voor een van de KNHB-masterclasses op 12 of 19 november.
Fysio’s van de nationale jeugdteams geven je praktische voorbeelden die je kunt toepassen tijdens je eigen trainingen.

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over oudertaken en vrijwilligerswerk

Bij MHC Leusden verwachten we dat alle leden en ouders/verzorgers van de (jongste) jeugdleden een steentje bijdragen. Immers, samen zijn we verantwoordelijk voor alle dienstverlening van de club en vele handen maken licht werk!

Algemeen nieuws

Vanaf 5 november: op de fiets naar MHCL of omrijden….

De huidige Horsterbrug over het Valleikanaal in Leusden wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe brug. Dinsdag 30 oktober begint de aannemer met de werkzaamheden. Maandag 5 november wordt de brug gesloopt en begint de bouw van de nieuwe brug. Het is de bedoeling dat de nieuwe brug op vrijdag 1 maart wordt opgeleverd en voor verkeer weer

Algemeen nieuws

Nieuwe website voor MHCL!

Vanaf vandaag, 1 november, heeft MHC Leusden een nieuwe website. De website heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen en alle informatie is door de verschillende commissies geüpdate. Bovendien is deze website mobile friendly: de informatie is op je mobiel goed te raadplegen.