Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

SAVE THE DATE: champagneontbijt vrijwilligers op 29 maart

Weet u het nog? Het champagneontbijt van vorig jaar voor al onze vrijwilligers? Ook dit jaar willen wij al onze vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet.
Op zondag 29 maart van 9:30 tot 11:30 uur champagneontbijt op de club!

Algemeen nieuws

Speel op safe, bitje in! Zaterdag 7 maart = hapdag!

Start de 2e helft van het veldhockeyseizoen met een goed passend bitje! OrtholunaSports staat op zaterdag 7 maart met de hapbus op de hockeyclub. Je kunt kiezen uit meer dan 15 kleuren en er is een speciaal MHC Leusden bitje! Voorkom wachttijd en meld je zo snel mogelijk aan op www.ortholunasports.nl !

Algemeen nieuws

Tsjakka! Twee zaalkampioenen erbij! Gefeliciteerd MC5 en JD3!

Geen punten verliezen en wél 66 doelpunten maken, zó word je zaalkampioen! Gefeliciteerd meiden van MC5, top gedaan!

En ook deze boys van JD3 zijn vandaag.... zaalhockeykampioen geworden!! 🏆 Lekker gedaan, kanjers! Gefeliciteerd!

Algemeen nieuws

Vakantie! En dan vanaf 2 maart weer naar buiten, het veld op!

Van 17 februari t/m 28 februari krijgen al onze spelers en trainers rust en zijn er - op een enkele uitzondering na - geen zaal- en veldtrainingen of -wedstrijden.
Tijdens de voorjaarsvakantie, van 22 februari t/m 1 maart, is ons hockeycomplex helemaal gesloten!