Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws

Tot 1 maart 2019: omleiding route naar MHC Leusden!

Let op: onze club is van 5 november 2018 tot 1 maart 2019 per auto alléén via Stoutenburg bereikbaar! Kom je in die periode met de auto naar MHC Leusden? Maak dan gebruik van de  tijdelijke routebeschrijving!

Algemeen nieuws

in the spotlight: Nardy Dietz: duizendpoot van MHCL!

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging als die van ons van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand laten we jullie kennismaken met Nardy Dietz. Nardy vind je regelmatig achter de bar, maar vooral ‘achter de schermen’ is zij een duizendpoot ….

Aanbieding zaalhockey Daka

Mooie aanbiedingen voor zaalhockey van onze sponsor Daka.  Geldig tot 31-3-2019.

Algemeen nieuws

Spelregels zaalhockey: hoe zit het ook alweer??

Wat is 'in het blok spelen' en in welke gevallen mag dat (niet)? Mag je een bal hoog spelen? En wat is eigenlijk precies 'hoog'? Zaalhockey is op een aantal onderdelen anders dan veldhockey en dat geldt ook voor de spelregels. Bovendien heeft de spelregelcommissie van de KNHB bekend gemaakt dat dit zaalseizoen twee

Algemeen nieuws

Fietsend én lopend over de Horsterweg: zorg dat je zichtbaar bent!!

Ga je op de fiets naar de club? Of word je net vóór de afgesloten Horsterbrug met de auto afgezet of opgehaald en loop je het laatste stukje tussen brug en club? Prima, maarrrrr..... zorg wel dat je zichtbaar bent!!

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.