Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

EET MET DE POT MEE!

Vrijdag 16 november staat er op het EMDPM-menu: schnitzel met tex mex friet en een stevige salat. Wil je mee eten? Stuur dan vóór donderdagavond even een berichtje naar [email protected] . Geef daarin aan met hoeveel personen je wilt komen en om welke tijd jullie willen eten!

Keepers

Keepers, let op! Ophalen zaalmateriaal!

Beste keepers en coaches,
De eerste seizoenshelft is bijna voorbij en dat houdt in dat we weer de zaal in gaan. Keepers krijgen zoals elk seizoen extra materiaal om beter te kunnen spelen. Deze materialen zijn:

Huldiging herfstkampioenen & TD op 18 november

SUPER SUNDAY op 18 november!! Onze jeugdteams JA1, MA4, JB1, JB3, MB5, MD1, MD2 en MD6 hebben dit seizoen de voorcompetitie gewonnen en op 18 november gaan wij deze herfstkampioenen huldigen! Feest dus, direct na de wedstrijd van Heren1 om 14.45 uur tegen koploper Zwolle.

Cursus 'De 4 inzichten over trainerschap' op 14 november

Op 18 oktober en 14 november wordt door de BuurtSportCoach in samenwerking met NOC*NSF de cursus ‘De 4 inzichten over trainerschap’ gegeven. Een enorm interessante en leerzame cursus waarbij de deelnemers ook nog een officieel erkend certificaat ontvangen! De training is bestemd voor trainers, coaches, coördinatoren en vrijwilligers, kortom,

ALV Club van 100 met wijnproeverij op 19 november

Op maandag 19 november aanstaande is weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Club van 100.

Jongste jeugd

Sinterklaasfeest MHCL op 28 november

Sinterklaas komt ook dit jaar weer bij onze hockeyclub en dat betekent FEEST voor onze 1e en 2e-jaars F'jes! Kinderen kunnen hier tot uiterlijk woensdag 14 november voor aangemeld worden.

Jeroen van der Flier assistent-trainer/coach Dames 1

Wij zijn blij dat we Jeroen van der Flier kunnen voorstellen als assistent-trainer/coach van Dames 1.

Masterclasses Warming-up KNHB

Ben jij (jeugd)trainer en wil je weten hoe je een goede warming-up inricht? Meld je dan aan voor een van de KNHB-masterclasses op 12 of 19 november.
Fysio’s van de nationale jeugdteams geven je praktische voorbeelden die je kunt toepassen tijdens je eigen trainingen.

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over oudertaken en vrijwilligerswerk

Bij MHC Leusden verwachten we dat alle leden en ouders/verzorgers van de (jongste) jeugdleden een steentje bijdragen. Immers, samen zijn we verantwoordelijk voor alle dienstverlening van de club en vele handen maken licht werk!

Algemeen nieuws

Vanaf 5 november: op de fiets naar MHCL of omrijden….

De huidige Horsterbrug over het Valleikanaal in Leusden wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe brug. Dinsdag 30 oktober begint de aannemer met de werkzaamheden. Maandag 5 november wordt de brug gesloopt en begint de bouw van de nieuwe brug. Het is de bedoeling dat de nieuwe brug op vrijdag 1 maart wordt opgeleverd en voor verkeer weer

Nieuws van het bestuur

George Spier benoemd in bestuur MHCL

In de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober hebben we een aantal wijzigingen in het bestuur toegelicht: er is een 6e portefeuille gecreëerd (Verenigingszaken), een nieuwe commissie opgericht (ICT Infrastructuur) en de verdeling van de commissies over de bestuursleden is aangepast. Bovendien heeft de ALV ingestemd met de benoeming van George

Algemeen nieuws

Nieuwe website voor MHCL!

Vanaf vandaag, 1 november, heeft MHC Leusden een nieuwe website. De website heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen en alle informatie is door de verschillende commissies geüpdate. Bovendien is deze website mobile friendly: de informatie is op je mobiel goed te raadplegen.

Heren 1 in de Amersfoortse Courant....!

De hockeyers van Leusden houden knap stand in het bovenste deel van de eerste klasse. Op zondag 28 oktober werd van Groningse Studs gewonnen met 3-1 dankzij de stick van Ron van Zandbrink.
Lees hier het hele artikel uit de Amersfoortse Courant van 29 oktober!

Algemeen nieuws

Heb jij de nieuwe club-app al?!

Zo nee, download en installeer 'm dan snel, want de oude/huidige club-app werkt niet meer vanaf 31 oktober!

Het Ierse avontuur van JB3... en hoe hockey verbindt!

"Zó gaaf!”, "Supergezellig!”, "Ongelooflijk gastvrij!” Dat waren de eerste reacties waarmee de jongens van JB3 op maandag 22 oktober aan het einde van de middag de poortjes op Amersfoort CS uitrolden en hun ouders begroetten. Stralende gezichten, want wat hébben ze genoten van hun Ierse avontuur. Van de teamspirit binnen de eigen groep, van

Nieuws van het bestuur

Op weg naar een rookvrije club

Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt op onze club niet meer gerookt langs de velden waar wordt gespeeld of getraind of op een andere willekeurige plek op het terrein. Op het terras mag voorlopig  alleen nog worden gerookt op zaterdag ná 16.00 uur en op zondag, maar dan uitsluitend op de daarvoor aangewezen plek. Hiervoor is