header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws
Nov
4

Tot 1 maart 2019: omleiding route naar MHC Leusden!

Let op: onze club is van 5 november 2018 tot 1 maart 2019 per auto alléén via Stoutenburg bereikbaar! Kom je in die periode met de auto naar MHC Leusden? Maak dan gebruik van de  tijdelijke routebeschrijving!

Algemeen nieuws
22-1

in the spotlight: Nardy Dietz: duizendpoot van MHCL!

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging als die van ons van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand laten we jullie kennismaken met Nardy Dietz. Nardy vind je regelmatig achter de bar, maar vooral ‘achter de schermen’ is zij een duizendpoot ….

Jongste jeugd
22-1

Woensdag 23-1 geen trainingen voor F-jeugd buiten

Vanwege de weersomstandigheden zijn de trainingen voor de F-jes op woensdag 23 januari afgelast.

Jeugd
18-1

Extra trainen op techniek?!

Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag getraind wil worden door toptrainers? Dat kan! Op 10 zondagochtenden in de periode 10 maart t/m 26 mei 2019!

Nieuws van het bestuur
11-1

Nieuwjaarsspeech 6 januari 2019

Op 6 januari vond op de club onze jaarlijkse Nieuwjaarsborrel plaats. Gezellig als altijd, met aansluitend het traditionele stamppottenbuffet, verzorgd door onze barcommissie! Zoals gebruikelijk gaf Gertjan van de Groep, de bestuursvoorzitter van onze vereniging, een speech:

Nieuws van het bestuur
4-12

Bevestig je VOG-aanvraag of lever 'm in!

Ben jij een van die 115 vrijwilligers die al een VOG bij ons heeft ingediend? Fijn, bedankt! Dan hoef je niet verder te lezen…. Voor ruim 100 vrijwilligers geldt dat nog niet: De laatste batch (her)nieuw(d)e VOG-aanvragen is deze week door onze ledenadministratie ingediend. Als dat op jou van toepassing is heb je een mail ontvangen van

Algemeen nieuws
29-11

Aanbieding zaalhockey Daka

Mooie aanbiedingen voor zaalhockey van onze sponsor Daka.  Geldig tot 31-3-2019. 

Algemeen nieuws
27-11

Spelregels zaalhockey: hoe zit het ook alweer??

Wat is 'in het blok spelen' en in welke gevallen mag dat (niet)? Mag je een bal hoog spelen? En wat is eigenlijk precies 'hoog'? Zaalhockey is op een aantal onderdelen anders dan veldhockey en dat geldt ook voor de spelregels. Bovendien heeft de spelregelcommissie van de KNHB bekend gemaakt dat dit zaalseizoen twee

Algemeen nieuws
21-11

Fietsend én lopend over de Horsterweg: zorg dat je zichtbaar bent!!

Ga je op de fiets naar de club? Of word je net vóór de afgesloten Horsterbrug met de auto afgezet of opgehaald en loop je het laatste stukje tussen brug en club? Prima, maarrrrr..... zorg wel dat je zichtbaar bent!!

Algemeen nieuws
14-11

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

Twitter
Facebook