Kom jij bij ons hockeyen?!
Dat zouden we superleuk vinden! Mixed Hockeyclub Leusden heeft nog voldoende plek voor kinderen uit de groepen 1 t/m 4 van de basisschool om hockeyvaardigheden te leren, maar vooral om plezier te hebben en te genieten van de gezelligheid die sporten in teamverband en het lidmaatschap van een vereniging met zich meebrengt!

MHC Leusden biedt jonge kinderen de kans om kennis te maken met het spelletje hockey en om te ervaren wat teamspirit en clubgevoel is. Voor kinderen die volgend schooljaar naar groep 1 en 2 gaan, biedt de vereniging Funkey hockey aan. Hierbij gaat het vooral om plezier, balvaardigheid, loopscholing en het kennis maken met de stick en de bal.
Kinderen uit groep 3 en 4 krijgen al ‘echte’ training en om de eerste wedstrijdjes te kunnen spelen. Maar ook hier gaat het vooral om plezier, samenspel, hockeytechnieken en het leren omgaan met winst en verlies.

Interesse? Vraag vrijblijvend informatie aan via [email protected]!