Serva Volvo sponsor van MHC Leusden!
Het Amersfoortse dealerbedrijf Serva Volvo en MHC Leusden zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Op 4 mei ondertekenden Fred Spoel, directeur van Serva Volvo, en Tom Mulder, bestuurslid van MHCL, hiervoor een sponsorcontract. En daar zijn beide partijen bijzonder tevreden mee!

"Goed georganiseerd, midden in de samenleving, gedreven en betrokken. Volvo en hockey passen bij elkaar." Met deze woorden omschrijft Richards Snijders (voormalig CEO Volvo Cars Nederland) de band die het Zweedse automerk heeft met hockey. Volvo is al vele jaren partner van de KNHB en op regionaal niveau is deze relatie terug te zien in de samenwerkingsverbanden die dealers aangaan met lokale hockeyverenigingen.

"Voor ons als sportvereniging is de toegevoegde waarde van een sponsor als Serva Volvo heel erg groot" zegt Tom Mulder. "Niet alleen stelt de financiële sponsorbijdrage ons in staat te groeien, maar bovenal biedt deze samenwerking ons meer mogelijkheden om onze leden een goed aanbod te kunnen doen. Denk aan de organisatie van mooie evenementen en de uitnodiging van interessante gastsprekers uit de hockeywereld."

Een prachtig voorbeeld hiervan is dat Serva Volvo en MHC Leusden nog dit seizoen gastheer zullen zijn van 1 van de 3 landelijke Volvo Jong Oranje Workshops. Jeugdleden van MHCL kunnen zich binnenkort opgeven om allerlei tips & trics te krijgen van de huidige selectie van Jong Oranje. Op welke datum dat precies gaat plaatsvinden en hoe deelname in z’n werk gaat zal spoedig te lezen zijn op www.mhcleusden.nl.
"Want", zegt Richard Snijders, "Nederland hockeyt op hoog niveau. Daar zijn we trots op, dat inspireert, en daar werkt Volvo graag aan mee."

Ook ontstaat met dit partnerschap het profijt van de zogenaamde ‘Volvo Clubbonus’. Dit houdt in dat als een lid van MHC Leusden bij Serva Volvo een auto koopt, de club een mooie financiële impuls van € 1000,- ontvangt. Dat geldt ook voor de ouders van jeugdleden en is van toepassing bij zowel de koop als lease van een nieuwe Volvo. En aangezien er mooie nieuwe modellen van Volvo voor komend jaar op de agenda staan verwacht Serva Volvo hiermee een sterke band met MHCL op te bouwen!

Ben je benieuwd wat Serva Volvo voor jou en MHC Leusden betekenen kan? Voor informatie kun je een kijkje nemen op www.servavolvo.nl, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom aan de Nijverheidsweg Noord 24 in Amersfoort!
Neem contact op via (033) 4603004 en vergeet niet aan te geven dat je lid bent (of je kind lid is) van MHC Leusden!