Video-opnames op de club
Let op: komende zaterdag, 23 mei, worden t.b.v. onze nieuwe website foto's gemaakt van de club m.b.v. een drone.

We zijn enorm blij dat Marcel van Engelenburg heeft aangeboden om een aantal video’s te maken voor in- en externe promotieactiviteiten van de club. Marcel is eigenaar van James Media en maakt instructie-, voorlichtings- en promovideo's voor het bedrijfsleven en de medische sector.

Graag willen we jullie het volgende aangeven:

> In de komende tijd kun je Marcel met zijn camera tegenkomen op de club. Hij zal duidelijk herkenbaar zijn. Bovendien zullen we het op het toegangshek en de deur van het clubhuis aangeven als er gefilmd wordt.
> Wil je liever niet gefilmd worden, dan kun je dat gewoon even tegen Marcel zeggen.
> De video’s die we gaan maken zijn bestemd voor enkele in- en externe promotieactiviteiten van de club. Het doel is vooral om de sfeer en activiteiten op de club te ‘vangen’.
> We zullen onze uiterste best doen om daar waar nodig (en in ieder geval bij kinderen jonger dan 16 jaar) voorafgaand aan publicatie van de video(‘s) daarvoor toestemming te vragen aan de betreffende personen en/of hun ouders.

Heb je vragen hierover? Dan kun je terecht bij Marjan Schaapman via [email protected].

Bijlage: Marcel van Engelenburg(1).jpg