Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1
De allereerste zaalhockeywedstrijd in onze eigen blaashal
Hij is er. Als je op de club komt, kan je hem niet missen. Eindelijk kunnen alle teams die zaalhockey spelen, echt thuis trainen. Een keer per week, gewoon op MHC Leusden. In onze eigen blaashal. 

De primeur 

En dat is nog niet alles; natuurlijk gebruiken we de hal ook voor zaalhockeywedstrijden. Van onze eigen teams en dit seizoen ook van teams van SCHC. De eerste wedstrijden vinden plaats op 9 december. Onze eigen meisjes D4 hebben aanstaande zaterdag de primeur voor Leusden om 15:00 uur. De meiden zullen de allereerste zaalhockeywedstrijd namens MHC Leusden spelen in onze blaashal.  

Thuis is niet altijd op de eigen club 

Heb je zaalleiding, dan betekent dat helaas niet altijd, dat je op onze club speelt. Daarvoor doen teveel teams mee aan zaalhockey. Niet alle wedstrijden waarbij Leusden zaalleiding heeft, kunnen in de blaashal op MHC Leusden plaatsvinden helaas. Daarom maken we ook nog gebruik van zalen in de omgeving van Leusden. 

Oefenwedstrijd Dames 1 op vrijdag 8 december in onze blaashal 

Aanstaande vrijdag speelt ons Dames 1 om 20:00 uur een oefenwedstrijd in de blaashal tegen Dames 1 van Schaerweijde. Heb je nog geen plannen, kom ze dan aanmoedigen.

 
 

terug naar vorige scherm