De website is tijdelijk onbereikbaar wegens zware belasting.
U ziet op dit moment de huidige informatie.
Afgelastingen zaterdag 17 maart 2018

Alle thuiswedstrijden van vandaag zijn afgelast

Afgelaste thuiswedstrijden: 26

Afgelaste uitwedstrijden: 23

Tijd T/U Team Tegenstander
08:45 Uit Jongens 8E1 't Spandersbosch J8E1
08:45 Uit Meisjes 3F3 Almeerse HC MF1
09:00 Uit Meisjes D1 MHC Fletiomare MD2
09:00 Uit Jongens 6E3 Hockeyclub Amersfoort JE2
09:00 Uit Meisjes 6E4 Holestick ME1
Er zijn meer afgelastingen. Toon alle afgelastingen.
Afgelastingen zondag 18 maart 2018

Afgelaste thuiswedstrijden: 0

Afgelaste uitwedstrijden: 1

Tijd T/U Team Tegenstander
09:15 Uit Zondag Jeugd Competitie M6E1 AHC IJburg ZM6E2

Alle thuiswedstrijden afgelast

zaterdag 17 maart 2018

Alle thuiswedstrijden op MHC Leusden zijn voor vandaag 17-3 afgelast. 

Afgelastingen op zaterdag 17 maart!

vrijdag 16 maart 2018

Hou site, app en FB in de gaten en ga niet zelf naar clubs bellen!
De KNHB heeft voor zaterdag 17 maart alle Jongste Jeugd-wedstrijden afgelast in verband met de te verwachten vorst en gevoelstemperatuur. 
De overige jeugdwedstrijden worden niet centraal afgelast. De thuiswedstrijden zijn voor de hele dag afgelast. 


Voor uitwedstrijden hou de MHC Leusden app en de website van de tegenpartij in de gaten. Bij afgelasting zullen de t eammanagers als eerste op de hoogte gesteld worden door wedstrijdsecretaris en zij zullen teams informeren. 

De belofte van MHC Leusden

dinsdag 13 maart 2018

We houden jullie graag op de hoogte van de voortgang in het strategietraject van de club en presenteren hierbij de eerste mijlpaal: de kernwaarden en missie van onze mooie club. Of dus eigenlijk: de belofte van MHC Leusden.


Begin februari vertelden we jullie dat wij - het bestuur van MHC Leusden - met ondersteuning van de KNHB en NOC*NSF, aan de slag gegaan zijn met de opzet van een strategie richting 2022. De kick-off van dit traject vond plaats op maandag 12 februari. Bestuur en een tiental betrokken leden hebben onder begeleiding van de KNHB/Rabobank gebrainstormd over de toekomst en over onze kernwaarden, missie en visie. Dat leverde veel waardevolle input op! En dat is belangrijk, want m et duidelijke kernwaarden, een heldere missie en visie wordt voor alle leden duidelijk wat ze van de club mogen verwachten en wat de club van hen verwacht. Ze geven richting aan alle activiteiten en communicatie en leiden tot vertrouwen en duidelijkheid. Op 12 maart heeft het bestuur de kernwaarden en missie voor MHC Leusden vastgesteld.


Kernwaarden = waar geloven we in?
De kernwaarden zijn de eigenschappen of drijfveren die laten zien waar de club voor staat. Het zijn de basiswaarden op grond waarvan besluiten worden genomen en waarop je als club (en dus als bestuur) aangesproken kan worden. De kernwaarden zijn ons ethisch kompas; ze geven richting aan hoe we ons willen gedragen. De vier kernwaarden van MHC Leusden zijn:plezier, betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling, veiligheidMissie = waar staan we voor?
Met de missie geven we kernachtig aan wat MHC Leusden doet en voor wie, dus wat het bestaansrecht van onze club is. De missie van MHC Leusden is:MHC Leusden wil iedereen in Leusden en omgeving de gelegenheid bieden om zich een leven lang als hockeyer te ontwikkelen op een passend niveau en met een passende ambitie in een veilige en plezierige omgeving .


Hoe gaan we verder?
De missie is eigenlijk een belofte van de club aan de leden. Die zullen wij - als bestuur in samenwerking met alle clubleden - waar moeten maken en dat vatten we niet licht op. Zoals eerder aangekondigd zal deze maand een tevredenheidenquĂȘte gehouden worden onder alle leden. Dat wordt onze 0-meting; op basis daarvan brengen we in kaart waar we op dit moment staan en waar we extra aandacht aan moeten geven. Vervolgens gaan wij een conceptvisie en -doelstellingen formuleren. In mei zal dan in een tweede strategiesessie met een wat grotere groep mensen meer de diepte in gegaan worden door de ambities naar concrete acties te vertalen.


MHC Leusden werkt - samen met haar leden - aan haar toekomst!