header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 14 thuiswedstrijd(en) en 10 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 17 november 2018
Tijd T/U Team Tegen team
08:45 Uit Meisjes 6E3 MHC Muiderberg ME1
08:45 Uit Meisjes D3 MHC Soest MD8
09:00 Uit Jongens C4 Hilversum JC3
09:00 Thuis Jongens 8E3 MHC Soest J8E2
09:00 Thuis Meisjes 8E3 Zwaluwen Utrecht M8E2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws
17-11

Lustrumartikelen in de uitverkoop!!

Koop nu de laatste lustrumartikelen; sticktassen, kousen, hoodies (grote maten), ballen en paraplu's zijn nu in de uitverkoop! En speciaal op Super Sunday 18 november: 2 sjaals voor €10!

Algemeen nieuws
16-11

Huldiging herfstkampioenen & TD op 18 november

SUPER SUNDAY op 18 november!! Onze jeugdteams JA1, MA4, JB1, JB3, MB5, MD1, MD2 en MD6 hebben dit seizoen de voorcompetitie gewonnen en op 18 november gaan wij deze herfstkampioenen huldigen! Feest dus, direct na de wedstrijd van Heren1 om 14.45 uur tegen koploper Zwolle.

Algemeen nieuws
15-11

ALV Club van 100 met wijnproeverij op 19 november

Op maandag 19 november aanstaande is weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Club van 100.

Keepers
14-11

Keepers, let op! Ophalen zaalmateriaal kan nog op 22 november!

Beste keepers en coaches,
De eerste seizoenshelft is bijna voorbij en dat houdt in dat we weer de zaal in gaan. Keepers krijgen zoals elk seizoen extra materiaal om beter te kunnen spelen. Deze materialen zijn:

Algemeen nieuws
14-11

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

Jongste jeugd
9-11

Sinterklaasfeest MHCL op 28 november

Sinterklaas komt ook dit jaar weer bij onze hockeyclub en dat betekent FEEST voor onze 1e en 2e-jaars F'jes! Kinderen kunnen hier tot uiterlijk woensdag 14 november voor aangemeld worden.

Senioren
8-11

Jeroen van der Flier assistent-trainer/coach Dames 1

Wij zijn blij dat we Jeroen van der Flier kunnen voorstellen als assistent-trainer/coach van Dames 1.

Algemeen nieuws
6-11

Masterclasses Warming-up KNHB

Ben jij (jeugd)trainer en wil je weten hoe je een goede warming-up inricht? Meld je dan aan voor een van de KNHB-masterclasses op 12 of 19 november.
Fysio’s van de nationale jeugdteams geven je praktische voorbeelden die je kunt toepassen tijdens je eigen trainingen.

Algemeen nieuws
6-11

De meest gestelde vragen over oudertaken en vrijwilligerswerk

Bij MHC Leusden verwachten we dat alle leden en ouders/verzorgers van de (jongste) jeugdleden een steentje bijdragen. Immers, samen zijn we verantwoordelijk voor alle dienstverlening van de club en vele handen maken licht werk!

Algemeen nieuws
4-11

Vanaf 5 november: op de fiets naar MHCL of omrijden….

De huidige Horsterbrug over het Valleikanaal in Leusden wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe brug. Dinsdag 30 oktober begint de aannemer met de werkzaamheden. Maandag 5 november wordt de brug gesloopt en begint de bouw van de nieuwe brug. Het is de bedoeling dat de nieuwe brug op vrijdag 1 maart wordt opgeleverd en voor verkeer weer

Nieuws van het bestuur
2-11

George Spier benoemd in bestuur MHCL

In de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober hebben we een aantal wijzigingen in het bestuur toegelicht: er is een 6e portefeuille gecreëerd (Verenigingszaken), een nieuwe commissie opgericht (ICT Infrastructuur) en de verdeling van de commissies over de bestuursleden is aangepast. Bovendien heeft de ALV ingestemd met de benoeming van George

Algemeen nieuws
1-11

Nieuwe website voor MHCL!

Vanaf vandaag, 1 november, heeft MHC Leusden een nieuwe website. De website heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen en alle informatie is door de verschillende commissies geüpdate. Bovendien is deze website mobile friendly: de informatie is op je mobiel goed te raadplegen.

Nieuws van het bestuur
24-9

Op weg naar een rookvrije club

Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt op onze club niet meer gerookt langs de velden waar wordt gespeeld of getraind of op een andere willekeurige plek op het terrein. Op het terras mag voorlopig  alleen nog worden gerookt op zaterdag ná 16.00 uur en op zondag, maar dan uitsluitend op de daarvoor aangewezen plek. Hiervoor is

Twitter
Facebook