Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

club dicht met Hemelvaart & einddata trainingen (jongste) jeugd

Op donderdag 30 én vrijdag 31 mei is de club / het clubhuis dicht. Er zijn dus ook géén trainingen!

Jeugdcommissie zoekt lijncoördinator voor MA-lijn

De jeugdcommissie is op zoek naar een lijncoördinator voor de meisjes A-lijn! Ben jij iemand die graag met jeugd werkt, toegankelijk is en een handig organisator? Laat dan snel van je horen!

in the spotlight: Robèrt Feith, bevlogen jeugdcoach

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand is dat de coach van het jongens-jeugdteam JB3: Robèrt Feith!

Charlie, Hein, Carmen, Mette, Olivier en Emma.... gefeliciteerd!

Meer dan 20 deelnemers streden op zondagochtend 19 mei om de titel van Shoot Out Koning, Koningin, Keeper of Keepster van MHC Leusden! Het weer was prima en de sfeer was goed. Om 10.30 begon de Shoot Out en na drie ronden waren de winnaars van de Shoot Out 2019 bekend.....!

Selectieteams en -trainingen bij de jeugd

Elk jaar vinden aan het einde van het seizoen selectietrainingen plaats t.b.v. de samenstelling van de selectieteams voor het komende seizoen. Anders dan voorgaande jaren geven jeugdspelers zich niet meer zelf op voor deelname, maar worden zij uitgenodigd. Hoe gaat dit nu precies in z'n werk?

Pilot A/B-jeugd: samen indelen breedteteams

Dit jaar krijgen de A/B-jeugdleden zélf een rol bij de vorming van de breedteteams voor seizoen 2019-2020. Samen met de lijncoördinatoren gaan zij ‘de puzzel van de teamindelingen leggen’. Wij nodigen al onze A/B-jeugdleden van harte uit om bij ons langs te lopen in het clubhuis op 20, 24 of 28 mei.

Nieuw bestuurslid TZ Jeugd: Ingrid Daalderop

In de ALV van 4 juni a.s. zal bestuurslid Sandra van den Ende na 6 (!) jaar de portefeuille Technische Zaken Jeugd neerleggen. Het bestuur heeft Ingrid Daalderop voorgedragen als haar opvolgster. Ingrid stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Algemeen nieuws

10 juni: Familietoernooi ‘Go see the movie’!

Elk jaar wordt op onze club het familietoernooi georganiseerd en natuurlijk vindt dat ook dit jaar plaats! Het is op 10 juni en wij hebben er zin in! Er hebben zich al 11 teams aangemeld, maar mocht jij ook nog een team willen aanmelden dan kan dat!   Het thema van dit familietoernooi is ‘ Go see the movie ’. Dus laat je

Bestuurskamernieuwtjes #8

Het bestuur van MHC Leusden vergadert ca. eenmaal per maand. Na elke vergadering praten we jullie graag even bij over wat er zoal in de bestuursvergadering aan de orde is gekomen. Dat doen we met een kort verslagje; de Bestuurskamernieuwtjes!

Algemeen nieuws

Tussenstand Club van het Jaar.... Stem op MHC Leusden!

MHC Leusden is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar 2019. Daarmee maken we kans op die titel in de gemeente Leusden, provincie Utrecht en misschien wel de landelijke titel.  Er kan van 6 mei tot 7 juni op MHC Leusden gestemd worden via https://www.clubvanhetjaar.nl/mhc-leusden .  Alvast bedankt voor je stem!

Algemeen nieuws

Save the date: 31/8 = feestelijke start nieuw seizoen met de hele club!

Het einde van seizoen 2018-2019 nadert…. maarrrr we verheugen ons ook nú al op het nieuwe! Op 31 augustus zien we graag al onze leden en vrijwilligers op de club voor een feestelijke kick-off van seizoen 2019-2020! En natuurlijk zijn ook alle ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en iedereen die zich betrokken voelt bij MHC Leusden van

Team BBQ op 14 juni?!

Vrijdagavond 14 JUNI kun je als afsluiter van een mooi seizoen met je team op de club komen barbecuen! Een uitgebreide BBQ met vlees (evt. op verzoek ook een visgerechten), groenten, salades en friet. Kosten zijn €10 pp en inschrijven kan via [email protected] .

Algemeen nieuws

Kom jij ook bij ons hockeyen?

Zit jij op de basisschool en wil je kennismaken met hockey en onze gezellig club? Dat kan! Je bent van harte welkom om een paar keer gratis mee te trainen!
De gratis trainingen zijn op 15 mei en 22 mei 2019 voor jongens: van 15.30 – 16.30 voor meisjes: van 16.30 tot 17.30

Nieuws van het bestuur

4 juni: presentatie Andrea Nuyt over de Paulien van Deutekom Foundation & ALV!

Wij nodigen al onze leden, Ereleden, Leden van Verdienste en ouders van leden van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 4 juni vanaf 20.00 uur in ons clubhuis. Deze keer met een bijzondere gast: Andrea Nuyt! Zij vertelt over hoe een spontaan idee van een paar goede vriendinnen uitgroeide tot de  Paulien

Ben jij DE nieuwe trimhockeyer (m/v) van MHC Leusden?

Trimhockey is er voor alle dames en heren van 18 jaar en ouder die graag willen hockeyen maar geen competitie willen of kunnen spelen. Wij hebben plek voor nieuwe trimmers!

project Veilig Sporten van Hogeschool Utrecht

Voor het 3e jaar op rij wordt door studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde van Hogeschool Utrecht in de maanden februari t/m juni het project Veilig Sporten uitgevoerd. MHC Leusden neemt hier als sportvereniging aan deel. Op 13 en 17 april zijn de studenten voor hun onderzoek op onze vereniging aanwezig voor een zgn. 'schouw',