Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws

Fietsend én lopend over de Horsterweg: zorg dat je zichtbaar bent!!

Ga je op de fiets naar de club? Of word je net vóór de afgesloten Horsterbrug met de auto afgezet of opgehaald en loop je het laatste stukje tussen brug en club? Prima, maarrrrr..... zorg wel dat je zichtbaar bent!!

Extra trainen op techniek!

Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag getraind wil worden door toptrainers? Dat kan!

Zaalhockey Clinic Dames 1

Hoi! Wij (Dames 1 Leusden) organiseren dit jaar een zaalhockey clinic voor de C-, D- en E-teams. Wil jij alle tips en tricks van onze dames leren? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen aan  [email protected] . Geef daarin aan wat je naam is en in welk team je speelt.

Keepers

Keepers, let op! Ophalen zaalmateriaal kan nog op 22 november!

Beste keepers en coaches,
De eerste seizoenshelft is bijna voorbij en dat houdt in dat we weer de zaal in gaan. Keepers krijgen zoals elk seizoen extra materiaal om beter te kunnen spelen. Deze materialen zijn:

EET MET DE POT MEE! laatste keer: PIZZA BOUWEN

Laatste keer EMDPM voor de winterstop. En je mag ook nu weer zelf aan het werk, want we gaan PIZZA bouwen! Dus jij maakt je eigen pizza op en wij bakken hem af. Met veel lekker verschillend beleg en naar je eigen smaak.

Algemeen nieuws

Lustrumartikelen in de uitverkoop!!

Koop nu de laatste lustrumartikelen; sticktassen, kousen, hoodies (grote maten), ballen en paraplu's zijn nu in de uitverkoop! En speciaal op Super Sunday 18 november: 2 sjaals voor €10!

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

Jongste jeugd

Sinterklaasfeest MHCL op 28 november

Sinterklaas komt ook dit jaar weer bij onze hockeyclub en dat betekent FEEST voor onze 1e en 2e-jaars F'jes! Kinderen kunnen hier tot uiterlijk woensdag 14 november voor aangemeld worden.

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over oudertaken en vrijwilligerswerk

Bij MHC Leusden verwachten we dat alle leden en ouders/verzorgers van de (jongste) jeugdleden een steentje bijdragen. Immers, samen zijn we verantwoordelijk voor alle dienstverlening van de club en vele handen maken licht werk!

Algemeen nieuws

Vanaf 5 november: op de fiets naar MHCL of omrijden….

De huidige Horsterbrug over het Valleikanaal in Leusden wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe brug. Dinsdag 30 oktober begint de aannemer met de werkzaamheden. Maandag 5 november wordt de brug gesloopt en begint de bouw van de nieuwe brug. Het is de bedoeling dat de nieuwe brug op vrijdag 1 maart wordt opgeleverd en voor verkeer weer

Nieuws van het bestuur

George Spier benoemd in bestuur MHCL

In de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober hebben we een aantal wijzigingen in het bestuur toegelicht: er is een 6e portefeuille gecreëerd (Verenigingszaken), een nieuwe commissie opgericht (ICT Infrastructuur) en de verdeling van de commissies over de bestuursleden is aangepast. Bovendien heeft de ALV ingestemd met de benoeming van George

Algemeen nieuws

Nieuwe website voor MHCL!

Vanaf vandaag, 1 november, heeft MHC Leusden een nieuwe website. De website heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen en alle informatie is door de verschillende commissies geüpdate. Bovendien is deze website mobile friendly: de informatie is op je mobiel goed te raadplegen.

Nieuws van het bestuur

Op weg naar een rookvrije club

Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt op onze club niet meer gerookt langs de velden waar wordt gespeeld of getraind of op een andere willekeurige plek op het terrein. Op het terras mag voorlopig  alleen nog worden gerookt op zaterdag ná 16.00 uur en op zondag, maar dan uitsluitend op de daarvoor aangewezen plek. Hiervoor is