header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Jeugd
Feb
17

Inloggen DWF dit weekend

Beste manager, coaches en scheidsrechters,
Helaas kampten we dit weekend weer met een storing die het voor sommige gebruikers vanuit de clubapp onmogelijk maakte het DWF te benaderen. Inmiddels is deze storing verholpen.

Algemeen nieuws
Nov
4

Tot 1 maart 2019: omleiding route naar MHC Leusden!

Let op: onze club is van 5 november 2018 tot 1 maart 2019 per auto alléén via Stoutenburg bereikbaar! Kom je in die periode met de auto naar MHC Leusden? Maak dan gebruik van de  tijdelijke routebeschrijving!

Sponsoring
13-2

een geslaagd Sponsordiner!

Traditiegetrouw organiseert de sponsorcommissie van MHC Leusden elk jaar een diner om onze sponsoren, ereleden en bestuursleden te bedanken voor hun bijdrage aan onze vereniging. Zo ook op zaterdag 9 februari! In een tot een echt, sfeervol restaurant omgetoverd clubhuis werd een heerlijk diner aan zo’n 40 gasten voorgezet. Die – passend bij

Algemeen nieuws
12-2

Verdachte e-mails in omloop!

We vernemen dat zogenaamde phishing-mails in omloop zijn bij LISA-gebruikers. Deze e-mailberichten verwijzen vaak door naar frauduleuze websites met als doel om uw persoonlijke gegevens te achterhalen. In de meeste gevallen is het vrij duidelijk dat het om een nep-mail gaat, maar helaas is dit niet altijd het geval. 

Sponsoring
11-2

Regionaal sponsorevenement Hockey & Business Eemland

Op dinsdagavond 12 maart vindt het regionaal sponsorevenement ‘Hockey & Business Eemland’ plaats en u, sponsor van MHC Leusden, bent van harte welkom! Dit evenement organiseren wij samen met HC Eemvallei, Amersfoort MHC, MHC Soest en Serva Volvo voor al onze sponsoren! Het thema van deze avond is "Moord en terreur als business model?".

Algemeen nieuws
11-2

Speel op safe. Bitje in! Hapdag op 9 maart!

Een op maat gemaakt bitje biedt de beste bescherming. Het is comfortabeler waardoor het dragen een plezier is. Een bitje van OrtholunaSports is van hoogwaardige kwaliteit met een betere pasvorm, waardoor je beter ademhaalt en praat. Dus….. kom happen op zaterdag 9 maart en start het nieuwe seizoen met een goed passend bitje!

Jeugd
9-2

Vanuit de zaal weer naar buiten het veld op!

We sluiten komende week het zaalseizoen af. Daarna gaan we weer naar buiten het veld op. De komende week (11 t/m 15 februari) zijn de laatste trainingen (voor de A- t/m de E-jeugd binnen in de zaal en voor de F-jeugd buiten).

Algemeen nieuws
31-1

Trainers en aanvoerders: haal je oranje locker leeg!

Trainers en aanvoerders: let op! 
Binnenkort gaan wij alle sloten in de oranje lockers (beneden in het clubhuis) vervangen, omdat ze weer volop gebruikt gaan worden en veel sleutels helaas kwijt geraakt zijn. De komende periode zullen de huidige sloten worden gedemonteerd. Daarom hierbij de oproep aan iedereen die nog een

Jongste jeugd
28-1

Landentoernooi E8-tallen 2019

Op zaterdag 29 juni vindt wederom het Landentoernooi voor E8-tallen bij onze club plaats! Het toernooi is voor jongens en meisjes uit de 2e jaars E. 

Algemeen nieuws
22-1

in the spotlight: Nardy Dietz: duizendpoot van MHCL!

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging als die van ons van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand laten we jullie kennismaken met Nardy Dietz. Nardy vind je regelmatig achter de bar, maar vooral ‘achter de schermen’ is zij een duizendpoot ….

Jeugd
18-1

Extra trainen op techniek?!

Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag getraind wil worden door toptrainers? Dat kan! Op 10 zondagochtenden in de periode 10 maart t/m 26 mei 2019!

Algemeen nieuws
29-11

Aanbieding zaalhockey Daka

Mooie aanbiedingen voor zaalhockey van onze sponsor Daka.  Geldig tot 31-3-2019. 

Algemeen nieuws
27-11

Spelregels zaalhockey: hoe zit het ook alweer??

Wat is 'in het blok spelen' en in welke gevallen mag dat (niet)? Mag je een bal hoog spelen? En wat is eigenlijk precies 'hoog'? Zaalhockey is op een aantal onderdelen anders dan veldhockey en dat geldt ook voor de spelregels. Bovendien heeft de spelregelcommissie van de KNHB bekend gemaakt dat dit zaalseizoen twee

Algemeen nieuws
21-11

Fietsend én lopend over de Horsterweg: zorg dat je zichtbaar bent!!

Ga je op de fiets naar de club? Of word je net vóór de afgesloten Horsterbrug met de auto afgezet of opgehaald en loop je het laatste stukje tussen brug en club? Prima, maarrrrr..... zorg wel dat je zichtbaar bent!!

Algemeen nieuws
14-11

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

Twitter
Facebook