header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws
25-6

Teamaccount op social media? Voorkom spookaccounts en bescherm elkaars persoonsgegevens!

Veel (jeugd)teams van onze vereniging hebben een eigen teamaccount op Facebook en/of Instagram (en wellicht ook nog andere social media). Want het is hartstikke leuk om op die manier je hockeyplezier en -successen met anderen te delen!

Jeugd
25-6

ONFIRE Hockeyschool - 10 extra techniektrainingen!

Op 10 zondagochtenden in de periode 15 september t/m 24 november 2019 worden door   ONFIRE Hockeyschool weer 10 technische toptrainingen verzorgd voor jeugdleden. Hier kun je je (basis)techniek goed op orde krijgen en meer technische vaardigheden aanleren!

Keepers
21-6

Inleveren keepersmateriaal & leeghalen keeperslockers

Beste keepers en coaches,
Het hockeyseizoen is ten einde en dat houdt in dat de keepersmaterialen weer retour moeten. Tevens dienen alle keeperslockers te worden leeggehaald aangezien deze opnieuw worden ingedeeld aan het begin van aankomend seizoen. 

Algemeen nieuws
19-6

in the spotlight: Dick van Waning en Mieke van Hassel, doorgewinterde trainers!

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the Spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand zijn dat er twee: Dick van Waning – trainer van ons Fithockeyteam – en Mieke van Hassel – trainer van het G/LG-team en… inderdaad, de vaste ‘reporter’ van In the

Algemeen nieuws
17-6

Stick-off ’19-’20: Stick & Bitje-training!

Op 31 augustus geven wij het nieuwe hockeyseizoen met alle leden, ouders en vrijwilligers een geweldige, feestelijke start op de Stick-off ’19-’20 ! Maar ook nieuwe leden zijn van harte welkom! Van 15.00 tot 16.00 uur organiseren wij een Stick & Bitje-training voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar die graag kennis willen maken met hockey

Algemeen nieuws
16-6

Huldiging van héél veel kampioenen op Winners Wonderland!

Ongelooflijk, hoeveel kampioenen we dit seizoen te huldigen hadden! Op zaterdag 15 juni waren we een heel tijdje bezig met het omhangen van al die medailles! Maar dat doen we graag want alle teams hebben ‘m stuk voor stuk verdiend!

Algemeen nieuws
15-6

Stick-off ’19-’20: de Matchbeurs!

Heb je het al in je agenda staan? Op 31 augustus geven wij het nieuwe hockeyseizoen met alle leden, ouders en vrijwilligers een geweldige, feestelijke start op de Stick-off ’19-’20 ! We maken dan ook van de gelegenheid gebruik om de activiteiten van onze commissies onder de aandacht te brengen én zoveel mogelijk nieuwe vrijwilligers te

Algemeen nieuws
13-6

Openingstijden club / trainingsmogelijkheden t/m einde seizoen

Het einde van het seizoen is nu echt in zicht en ook 'de club' gaat vanaf het einde van deze maand echt met vakantie.....

Nieuws van het bestuur
12-6

Notulen ALV 4 juni: wat kwam er aan de orde?

Op dinsdag 4 juni vond op de club de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Een ALV 'vernieuwde vorm' en het is fijn dat de aanwezige leden, Ereleden, Leden van Verdienste en ouders van leden daar zo positief op reageerden! 

Algemeen nieuws
12-6

Familietoernooi 2019: Go See The Movie….

Op 10 juni vond op onze club het jaarlijkse familietoernooi plaats. 3 poules, 12 teams, 132 enthousiaste deelnemers, sportiviteit, gezelligheid, originele kleding, filmmuziek, hotdogs, filmquiz, hamburgers, Oscars, Shoot-outs, gestólen Oscars, geen onweer, veel zon en heel veel plezier! Zomaar wat highlights van een zeer geslaagd

Senioren
11-6

Jeroen van der Flier trainer/coach Dames 1

Jeroen van der Flier is de nieuwe trainer/coach van ons Dames1. En daar zijn we blij mee!

Keepers
11-6

Wij zoeken keepers voor onze jeugdteams!

MHC Leusden zoekt keepers voor meerdere jeugdteams. Om precies te zijn is er voor seizoen 2019-2020 plek voor keepers bij de jongens in de D-, C- en B-lijn (10 t/m 15 jaar) en bij de meisjes in de C-, B- en A-lijn (12 t/m 17 jaar). Kom jij keepen bij de gezelligste club uit de regio?!

Senioren
11-6

Gezocht: gezellige meiden voor Dames 3!

Een keer in de week trainen, op zondag een wedstrijd spelen, een drankje na afloop, serieus hockeyen maar zeker tijd voor lol, weekendjes weg en leuke uitjes met de meiden! Wil jij dit ook? Dames 3 van MHC Leusden zoekt enthousiaste, sportieve en gezellige teamleden die zich komend seizoen willen aansluiten bij deze gezellige club meiden!

Jeugd
11-6

Er is plek voor jongens en meisjes in onze jeugdteams!

Wij zijn druk bezig met de teamindelingen bij de (jongste) jeugd voor het komende seizoen. Voor een aantal teams geldt dat het fijn zou zijn als we daar wat meer jeugdspelers aan kunnen toevoegen! Dusssss….. hou jij van hockey en wil je ook onderdeel uitmaken van de gezelligste club van de regio? Meld je dan gauw aan!

Sponsoring
24-5

MyClubStore: sparen voor gratis clubartikelen @Jumbo!

Van 27 mei t/m 21 juli kun je sparen voor gratis sportartikelen die zijn bedrukt met ons clublogo en je eigen naam bij onze sponsor Jumbo in Leusden! Leuk voor jou én interessant voor de club want voor elke besteld artikel krijgt MHC Leusden een kleine bijdrage.

Algemeen nieuws
22-5

De meest gestelde vragen over teamindelingen jongste jeugd en breedteteams jeugd

Het einde van seizoen 2018-2019 nadert. De lijncoördinatoren zijn begonnen met de voorbereidingen van de samenstelling van de teams voor het komende seizoen. Hoe gaat dat in z'n werk?

Jeugd
20-5

Jeugdcommissie zoekt lijncoördinator voor MA-lijn

De jeugdcommissie is op zoek naar een lijncoördinator voor de meisjes A-lijn! Ben jij iemand die graag met jeugd werkt, toegankelijk is en een handig organisator? Laat dan snel van je horen!

Nieuws van het bestuur
15-5

Nieuw bestuurslid TZ Jeugd: Ingrid Daalderop

In de ALV van 4 juni a.s. zal bestuurslid Sandra van den Ende na 6 (!) jaar de portefeuille Technische Zaken Jeugd neerleggen. Het bestuur heeft Ingrid Daalderop voorgedragen als haar opvolgster. Ingrid stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Algemeen nieuws
12-5

Save the date: 31/8 = feestelijke start nieuw seizoen met de hele club!

Het einde van seizoen 2018-2019 nadert…. maarrrr we verheugen ons ook nú al op het nieuwe! Op 31 augustus zien we graag al onze leden en vrijwilligers op de club voor een feestelijke kick-off van seizoen 2019-2020! En natuurlijk zijn ook alle ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en iedereen die zich betrokken voelt bij MHC Leusden van

Senioren
2-5

Ben jij DE nieuwe trimhockeyer (m/v) van MHC Leusden?

Trimhockey is er voor alle dames en heren van 18 jaar en ouder die graag willen hockeyen maar geen competitie willen of kunnen spelen. Wij hebben plek voor nieuwe trimmers!

Twitter
Facebook