Onze sponsoren

Hoofdsponsor

Rabobank Amersfoort Eemland

Rabobank Amersfoort Eemland

Topprestaties vragen om inlevingsvermogen

Van uw bank mag u meer verwachten dan betrouwbaarheid, goede service en de juiste financiële producten. Daar hebben we bij Rabobank Amersfoort en omstreken zo onze eigen ideeën over. Zoals onze coöperatieve vorm. Geen aandeelhouders, maar leden die meepraten en meebeslissen. Een deel van onze winst gebruiken we om initiatieven op cultureel, sociaal-maatschappelijk en sportief gebied te stimuleren. 

Ons idee over sport is dat topprestaties vragen om inlevingsvermogen. Mensen die met passie hun sport beoefenen, dat maakt indruk. Wij begrijpen dat een financiële impuls de hockeyers van Mixed Hockey Club Leusden in staat stelt om te werken aan een topprestatie. Daar werken we graag aan mee. Met dezelfde ogen kijken we naar Private Banking. Het vermogen dat u heeft opgebouwd door een topprestatie te leveren, verdient hetzelfde van ons. Daar zetten we al onze kennis en deskundigheid voor in. Dat doen we met inlevingsvermogen. We begrijpen de wereld om u heen, we weten wat u bezighoudt, zodat u die topprestatie ook van ons kunt verwachten. Maak een afspraak met één van onze Private Banking-adviseurs en ontdek de topprestatie die u van Rabobank Amersfoort en omstreken kunt verwachten. 
•www.amersfoort.rabobank.nl

Lees verder

Super sponsor

Rijnders Autogroep

Rijnders Autogroep

Lees verder
T.H.W. The Hockey Wholesalers GmbH

T.H.W. The Hockey Wholesalers GmbH

Het bedrijf uit Hamburg is in 1991 opgericht door Christian Cohrs. T.H.W. GmbH is een gespecialiseerde groothandel voor hockeyequipment en verzorgt de professionele uitrusting voor spelers, clubs en hockeybonden. Buiten het feit dat T.H.W. als distributie-partner van Adidas in diverse Europese landen en van OBO keepersmaterialen in Duitsland, Oostenrijk vertegenwoordigt, heeft zij de exclusieve distributierechten in Eurupa voor het pakistaanse hockeymerk MALIK . Lees verder
Theo Meijer Sport

Theo Meijer Sport

ONE LIFE, LIVE IT WELL
Dit is onze visie, zorg voor een goede basis, geef het leven glans en haal eruit wat erin zit! Theo Meijer Sport biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, waarin professionaliteit en plezier altijd centraal staan.

Ons ervaren team helpt u graag met het bereiken van uw doel. Dit kan met behulp van de meer dan 120 cardio- en krachttoestellen in de ruim opgezette en klimaatgecontroleerde fitnesszaal.

Maar ook voor sporten in groepsverband bent u bij ons aan het juiste adres. Met maar liefst 60 groepslessen per week is er voor ieder wat wils. Voor topsporters en recreanten is er een ruim aanbod aan vecht,- en verdedigingssporten, zoals Judo, Karate, Taekwondo en Aikido. En ook alle LesMills programma's zijn bij ons te volgen. Stel het uithoudingsvermogen op de proef bij BodyAttack, versterk uw spieren met Bodypump en vindt balans bij BodyBalance. Kom swingen bij Zumba en SH-Bam of conditie opbouwen bij RPM.

Lees verder
Van Poelgeest Amersfoort B.V.

Van Poelgeest Amersfoort B.V.


Lees verder

Top sponsor

Nobels-Fysiotherapie

Nobels-Fysiotherapie

Wij willen ons allemaal goed voelen! Nobels fysiotherapie is uitstekend in staat u hierbij te helpen. Bent u herstellende van een sportblessure, ziekenhuisopname of heeft u andere lichamelijke klachten, bij ons bent u in goede handen. Daarnaast kunt u bij ons terecht om ervoor te zorgen dat u lichamelijk in conditie komt én blijft. Met behulp van onze therapieën zorgen wij ervoor dat uw klachten verminderen, helemaal verdwijnen of stabiliseren.

Onze praktijk werkt vanuit de overtuiging dat voor alle spier- en gewrichtsklachten, ook voor complexe aandoeningen, samen met u een optimale behandeling gevonden kan worden. Daarom: ‘Samen op weg naar beter’.

Lees verder
Van de Groep & Olsthoorn Management Consultants

Van de Groep & Olsthoorn Management Consultants

Van de Groep & Olsthoorn is een executive search organisatie voor staf, management en directie functies. 

De organisatie is opgericht in 1979 en telt momenteel zo’n acht medewerkers. Naast de "thuismarkt” Nederland is de organisatie de laatste jaren ook actief op internationaal niveau. 

Als executive search organisatie neemt Van de Groep & Olsthoorn een vooraanstaande marktpositie in. Deze vooraanstaande marktpositie komt grotendeels voort uit het "onderscheidende” karakter. "Onderscheidend” vanwege het hanteren van een duidelijke focus gericht op de industrie, productie en logistiek. "Onderscheidend” vanwege het gevoerde "Customer Intimacy” beleid, waarbij er continue gestreefd wordt om onze klanten en kandidaten nèt even iets meer te bieden. Dit streven of anders gezegd deze uitdaging heeft zich vertaald naar een cultuur gekenmerkt door enthousiasme, dynamiek, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Voor meer informatie zie www.vandegroep.nl •www.vandegroep.nl

Lees verder
Volvo Serva

Volvo Serva

Lees verder

Business sponsor

Coca Cola Enterprises Nederland

Coca Cola Enterprises Nederland

Coca Cola Enterprises BV is de bottelaar in Nederland van uiteraard de bekende merken Coca Cola, Fanta Orange en Sprite, maar heeft in het totaal een breed portfolio met onder andere merken zoals Aquarius, Schweppes, Capri Sun, Burn, Monster, Fernandez, Kinley, Nestea, Chaudfontaine, Dr Pepper en Minute Maid. Hiermee realiseren we dagelijks de missie om in elke drankencategorie voor onze consumenten het nummer 1 frisdrank of een sterk nummer 2 aan te bieden. Uiteraard kent men ons ook als sponsoren van de Olympische Spelen en het wereldkampioenschap voetbal.
 •Coca Cola

Lees verder
Eetcafé Plan B

Eetcafé Plan B

Lees verder
Eikelboom & De Bondt Fiscaal Financieel Adviseurs B.V.

Eikelboom & De Bondt Fiscaal Financieel Adviseurs B.V.

Eikelboom & De Bondt wil de brede kennis die zij bezit op het gebied van belastingen, sociale zekerheid, financiën, administratieve organisatie en informatietechnologie optimaal inzetten om haar cliënten van waardevolle informatie en hulpmiddelen te voorzien . Dit kan zijn in de vorm van gedrukte of elektronische informatie (Auteurs BV), financiële dienstverlening (Fiscaal Financieel Adviseurs BV) of software (IT Services BV). Wij richten ons daarbij zowel op de particuliere cliënt als op de zakelijke markt, zowel in de profit als non-profitsector. •www.edb.nl

Lees verder
Finex Accountants & Adviseurs B.V.

Finex Accountants & Adviseurs B.V.

Lees verder

fonQ NL B.V.

Foto Fred

Foto Fred

FOTOFREDLEUSDEN, de naam is verzonnen om het beestje een naam te geven bij de autocross, georganiseerd door het MHCLeusden vet-er-aan team.
 
De naam moest als sponsor logo gaan dienen. Dat is een beetje een eigen leven gaan leiden. Fred staat regelmatig langs de lijn. Fotografeert (altijd mooi voor de geschiedenis, en voor later als mooie herinneringen) en werd hiermee een beetje de "Mhcleusden club fotograaf" Dus als er wat bijzonders is staat zijn camera paraat. Maar het is geen beroep, maar een hobby. En hij draagt de club een "warm" hart toe, (bestuurslid sociale zaken en manager) en is op een bepaalde modus gekomen tot een manier te vinden om daarbij ook de club te sponsoren. En het digitale foto album staan er vanaf ongeveer 2004 foto's . 
 
de link om een kijkje te nemen, geniet er van.
 
 
 •www.fotofred.com

Lees verder
Herbrink Makelaars o.g  B.V

Herbrink Makelaars o.g B.V

Lees verder
Herder Keukens-Loodgieters

Herder Keukens-Loodgieters


Lees verder
Hoogendijk Hoveniers

Hoogendijk Hoveniers

Lees verder
Horesca Lieferink B.V.

Horesca Lieferink B.V.

Horesca is een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Horesca telt 6 leden met totaal 8 vestigingen. Horesca-leden voorzien dagelijks een brede klantenkring van een totaalpakket food en non-food, diepvries en vers. Van cafetaria en recreatiebedrijf tot restaurant en van bedrijfsrestaurant en (sport)kantine tot zorginstelling.

Horesca is aangesloten bij Maxxam, de grootste inkoopcombinatie in de Nederlandse foodservicemarkt. Daardoor kan Horesca inkopen tegen scherpe condities. Naast de bekende A-merken biedt Horesca ook een breed Private Label-assortiment en enkele specifieke concepten, zoals Kremers koffie en thee, Pain Gourmand en Glacé d'Or schepijs.

Lees verder
InBev Nederland N.V

InBev Nederland N.V

De afgelopen decennia heeft Dommelsch een sterke reputatie opgebouwd in de horeca, op evenementen en in de thuismarkt. In 1980  had Dommelsch de primeur met een eigen ontwikkeld kelderbiersysteem. Sinds eind jaren '80 is het merk landelijk populair geworden door onder andere haar verrassende reclamecampagnes, zoals de TV-commercials "Satelliet", "Duikboot" en "Archeoloog". De laatste was winnaar van de Gouden Loeki in 2000. •www.dommelsch.nl

Lees verder
Jumbo

Jumbo

Lees verder
Omnia Connect

Omnia Connect

Ortholuna B.V.

Ortholuna B.V.

Ortholuna biedt niet alleen beugels voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Een beugel hoeft daarbij niet altijd zichtbaar storend te zijn. Ortholuna biedt de mogelijkheden om het gebit te verbeteren. Maak kennis met ons deskundig team, de sfeervolle praktijk en onze professionele behandelmethoden. Ortholuna voor een stralend gebit!  Lees verder
Succes Makelaars

Succes Makelaars


Lees verder

Clubsponsor

Ariëns Advocaten Amersfoort

Lees verder
Autorijschool Woerdman

Autorijschool Woerdman

Bent U op zoek naar een betrouwbare en Bovag erkende autorijschool dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn al 40 jaar actief in de regio Leusden/Amersfoort en zijn een moderne autorijschool voorzien van jonge auto's en meerder instructeurs. Wij hebben de kennis en de ervaring om U te begeleiden naar uw rijbewijs.

Bel voor informatie tel.nr. 033 4952932 b.g.g. 06 29511591 of kijk op onze site: www.woerdman.net 

Lees verder
Baas Optiek

Baas Optiek

Lees verder
Biltz

Biltz

Lees verder

Brooklyn Ventures

Govaert Verhuur en Beheer

Govaert Verhuur en Beheer

Lees verder
MJ Bloem

MJ Bloem

Oldenhof Hesselink

Oldenhof Hesselink

Optiek Leusden

Optiek Leusden

Lees verder
Patria Concept/Media/Productie

Patria Concept/Media/Productie

De énige drukker in Leusden!
 
BV drukkerij Patria is een allround grafisch bedrijf (full-service), met meer dan 100 jaar ervaring!
Dit bereik je niet door stil te blijven staan, maar door constant mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen op grafisch gebied. Onze goed geoutilleerde DTP-studio staat garant voor haarfijne ontwerpen.
Uw gedachten geven wij vorm!
 
Wij zien het drukken en printen nog steeds als een ambacht maar dan wel gecombineerd met de meest up-to-date technieken. Het maximale halen uit mens en machine, daar streven wij naar!
 
We willen graag met u meedenken bij het realiseren van uw doelstellingen.
Uw drukwerk is namelijk in veel gevallen voor uw doelgroep of businesspartner de eerste kennismaking met uw bedrijf. Wij kunnen u het onderscheid bieden door middel van kwaliteit, innovatie en ervaring.
 
100 jaar ervaring betekent bij ons 100 jaar vooruitgang!

 •www.drukkerijpatria.nl

Lees verder
Pith Media

Pith Media

Lees verder
R. Brouwer vof

R. Brouwer vof

Lees verder
Restaurant Bavoort

Restaurant Bavoort

Spek & Van den Beld Notarissen

Spek & Van den Beld Notarissen

Spek & Van den Beld notarissen bestaat thans uit de beide notarissen, Mr J.Th.M. van den Beld en Mr D.A. Spek en drie kandidaat-notarissen, de dames Mr T.J. van der Veer en Mr A.M. Bergers-Aalders en de heer Mr M.R. Pool, die alle voorkomende zaken behandelen, vier medewerkers die zich uitsluitend met de overdracht van onroerend goed en het vestigen van hypotheek daarop bezig houden, alsmede vijf medewerkers voor de secretariële en boekhoudkundige ondersteuning. De notarissen en kandidaat-notarissen hebben de volgende aandachtsgebieden, waarbij drie rechtsgebieden zijn te onderscheiden:
 •personen- en familierecht (huwelijksvermogensrecht, erfrecht, samenlevingsvormen)
 •ondernemingsrecht (vennootschappen, verenigingen en stichtingen)
 •registergoed (onroerende goederen, verdelingen, hypotheken, appartementensplitsingen, veilingen).
 •www.spekvandenbeld.nl

Lees verder
Value Creation

Value Creation

Value Creation is een onafhankelijke M&A boutique met een geheel eigen profiel. Wij richten ons op het gehele proces van koop en verkoop van bedrijven of bedrijfsactiviteiten, MBO's/MBI's, bedrijfsfinanciering, corporate restructuring en bedrijfswaarderingen. Cliënten zijn beursgenoteerde bedrijven, familie bedrijven en participatiemaatschappijen uit Europa.

Value Creation werkt met een kleine, ervaren staf van registered valuators, bedrijfseconomen, juristen en fiscalisten.
Lees verder
Van Berkum Studiebegeleiding B.V

Van Berkum Studiebegeleiding B.V

Voor een goede combinatie van school, huiswerk en sport ben je bij Van Berkum Studiebegeleiding op het juiste adres.

Van Berkum Studiebegeleiding biedt ruim 20 jaar begeleiding aan scholieren in het basis- en middelbaar onderwijs en sinds kort ook aan studenten in het MBO, HBO en WO. Leerlingen kunnen bij vestigingen in Amersfoort en Leusden terecht voor huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding, bijlessen, Remedial Teaching en Cito-training (voor basisscholieren en voor studenten die een taal- of rekentoets moeten doen). 

Daarnaast biedt Van Berkum vele cursussen, niet alleen bestemd voor leerlingen maar ook voor bedrijven. Ook zijn er mogelijkheden om een professionele onderwijs - of trainingsruimte, een vergaderzaal of een goed gefaciliteerde kantoorwerkplek te huren. Neem eens een kijkje op onze website: www.huiswerkinstituut.nl •www.huiswerkinstituut.nl

Lees verder
Van der Schoot Horeca Services

Van der Schoot Horeca Services

Een party, receptie of congres klein of groot? Ja, feesten doe je gewoon niet zonder Van der Schoot! 

Wij staan met ons hele team graag voor u klaar om er echt wat van te maken met altijd mooi en up-to-date partymateriaal. Bedrijven, instellingen maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden die bij een bruisend feest, gezellige receptie of stijlvol congres komen kijken. Wij onderscheiden ons door superieure Kwaliteit, Service, Innovatie en Hygiëne die dagelijks bij ons jonge, snelgroeiende bedrijf hoog in het vaandel staan! 

Van der Schoot is DE specialist voor uw party en....voor net dat beetje MEER! Een geruststellende wetenschap en voor u dus een hele zorg minder. Kiest u dan bovendien ook nog eens voor gemak, huur dan bij ons on-line. Komt u er niet uit? Bel ons dan even. Ga vertrouwd in zee met een professioneel bedrijf. Wij denken met u mee en hebben oog en oor voor al uw wensen. Vele tevreden klanten gingen u reeds voor en komen terug. Onze huisslogan is niet voor niks altijd uw garantie: waar HUREN een FEEST wordt! Kijk voor meer informatie op www.schootpartyverhuur.nl •Van der Schoot Party Service

Lees verder
Verbunt Hockey

Verbunt Hockey

Lees verder
VIM

VIM

Wildenberg Interieur Architectuur

Wildenberg Interieur Architectuur

Lees verder
Windex Engineering B.V.

Windex Engineering B.V.

Windex Engineering BV is een internationaal opererend installatiebedrijf gespecialiseerd in klimaatbeheersing.
 
Windex draagt zorg voor het complete traject van: ontwerp, montage en begeleiding tot en met het onderhoud van de installatie. De focus ligt op de off-shore industrie, de scheepvaart, luxe jachten,  utiliteit en gebouwen.
 
Hoe creëer je een gezond, comfortabel, optimaal en energiebewust klimaat in al deze disciplines? Vraag het ons! Wij gaan de uitdaging aan.
 •Windex

Lees verder

Bordsponsor

A.C.R. Caravan- en Campingservice B.V.

Schildersbedrijf De Vaal

Schildersbedrijf De Vaal

Van Beest Bloemen en planten

Kledingsponsor

DA Drogist

RAFA Beleg B.V.