16-1-2022 | Bestuurskamernieuwtjes # 29

16-1
Het bestuur van MHC Leusden vergadert ca. eenmaal per maand. Daarbij komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Na elke vergadering praten we jullie even kort bij over wat er zoal in de bestuursvergadering aan de orde is gekomen.  

Het nieuwe jaar
Helaas kon als gevolg van de lockdown onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst niet door gaan, maar wij wensen iedereen langs deze weg een heel mooi, gezond en sportief 2022! Vorig jaar kozen wij voor een digitale nieuwjaarsborrel, maar dit jaar willen we liever een fysieke bijeenkomst organiseren zodra het weer kan, bijvoorbeeld voor de start van het veldseizoen. Wij houden jullie daarover op de hoogte.

Afgelopen maandag was er de eerste bestuursvergadering van het nieuwe jaar. Omdat er de afgelopen periode niet gehockeyd werd, viel er niet zo heel veel te bespreken en was het een korte vergadering. 

Corona
Afgelopen vrijdag zijn er tijdens de persconferentie wat versoepelingen aangekondigd met betrekking tot de sport. Helaas is de competitie nog niet hervat, maar er is wel weer meer mogelijk. Zo zijn onderlinge wedstrijden binnen de vereniging toegestaan en mag er weer binnen worden gesport. We verwijzen je naar het nieuwsbericht hierover op onze website. We zijn ontzettend blij dat we weer kunnen zaalhockeyen en op onze social mediakanalen was te zien dat onze blaashal dit weekend weer goed werd gebruikt. 

LED verlichting
De komende week worden de laatste twee velden ook voorzien van de nieuwe LED verlichting. De veldverlichting kan nu snel aan en uit, het is makkelijker om een half veld te verlichten en de kwaliteit van het licht is veel beter. Verzoek: Zet het uit als er niemand op een veld is (deze nieuwe lampen kunnen zo weer aan).


Wil je contact opnemen met het bestuur van MHC Leusden? Dat kan natuurlijk! Je kunt ons altijd persoonlijk aanspreken op de club, maar mag ook een mailtje sturen aan [email protected].

 
16-1-2022 Nieuws van het bestuur