C- en D-jeugd, opgelet! Het CD-kamp staat weer voor de deur!

12-9 Nieuws
Elke herfstvakantie organiseert de CD-crew het leukste kamp van Leusden en omstreken; het inmiddels beroemde CD-kamp! Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen uit de C- en D-jeugd van MHC Leusden en vindt dit jaar plaats op 24 en 25 oktober. De kinderen worden tijdens het kamp begeleid door spelers uit seniorenteams.

<< Ouders en kinderen, let op: de inschrijving opent op maandag 23 september om 19:00 uur >>

Wat gaan we doen? Er wordt in gemixte teams gestreden om de beruchte eerste plaats. Overdag worden er spelletjes gespeeld, gezongen, gedanst en er wordt natuurlijk gehockeyd tijdens de clinic en het toernooi. Het avondprogramma bestaat uit nog meer spelletjes, lekker eten en een groot feest. De kinderen slapen tijdens het kamp op de club in eigen tenten, die door de ouders worden opgezet op één van de velden op de clubterrein. Lees meer.....

Het beloven weer twee onvergetelijke dagen te worden!

Hoe en wanneer kun je inschrijven? De inschrijving voor het CD-kamp opent op maandag 23 september om 19:00 uur. In LISA Team, achter de inlog van de website, vind je dan het evenement ‘CD-kamp’ waarmee je je kunt aanmelden. Zorg dus van tevoren dat je je wachtwoord weet!

Op het CD-kamp is plek voor +/- 130 kinderen. De ervaring leert dat de aanmeldingen zo hard gaan dat we de inschrijving vaak al binnen een uur moeten sluiten. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om zich aan te melden, opent diezelfde avond om 20:00 de inschrijving voor de wachtlijst. Maak daar gebruik van, want tot nu toe is het elk jaar gelukt om alle kinderen toe te laten!

Zien wij jou in de herfstvakantie op het leukste kamp van het jaar??

Wil je alvast in de stemming komen en niks missen? Volg ons dan op instagram: @cdkampleusden!

Tenslotte nog een aandachtspuntje voor de ouders: Tijdens het CD-kamp worden foto’s en video’s gemaakt want het is hartstikke leuk om die na het kamp terug te zien! Hoe wij omgaan met die beelden is vastgelegd in de privacyverklaring van de club en daar houden wij ons aan. Wij gaan ervan uit dat als je jouw kind aanmeldt voor het CD-kamp, je daarmee toestemming geeft voor het maken van foto’s en video’s.
 
12-9-2020 Jeugd

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?