Bestuurswisseling in aantocht

12-10 Nieuws

De komende ALV gaat er een bestuurswisseling plaatsvinden. Pieter van Mierlo wordt na zeven jaar bestuurslid Technische Zaken Senioren en A-jeugd - als de ALV daarmee instemt - opgevolgd door Jauke Biesma. Hieronder stelt Jauke zich aan jullie voor:
Ik ben Jauke Biesma (26). Geboren en getogen in Leusden, ofwel een echte Leusdenaar! Tijdens mijn studieperiode ben ik verhuisd naar Amersfoort. Hier woon ik nog steeds en sinds enkele jaren met mijn vriendin Florieke.

Sinds de jongste jeugd ben ik al lid bij MHC Leusden. In de rol van keeper, speler, coach, trainer en scheidsrechter in zowel de breedte als eerste lijn. Samen met Pieter van Mierlo heb ik een aantal jaar in de jeugd samen gewerkt in het duo coach/manager en binnen de senioren-cie. Na 7 jaar bestuur van Pieter mag ik zijn waardevolle taak overnemen.

Naast hockey werk ik als Business Developer bij Willis Towers Watson in Amsterdam, een consultancy firma waarin ik veelal bezig ben op het domein Health & Benefits. 

Waar kan je mij vinden? Momenteel hockey ik als trainingslid bij Heren 2 waarbij ik de vrijdagavond invul met trainen en zondag als supporter langs de velden te zien ben. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en verjonging te brengen binnen het bestuur! 

 
12-10-2021 Nieuws van het bestuur