B-jeugd en anderen: Nieuwe ronde komt eraan voor de scheidsrechterskaart!

6-10 Nieuws Binnenkort komen er weer mogelijkheden om je scheidsrechterskaart te halen zodat je wedstrijden kunt fluiten op de club. Vanuit de bond wordt verwacht dat alle jeugdleden vanaf B in bezit zijn van dit scheidsrechterscertificaat, zoals het officieel heet. Er worden geen fysieke kaarten meer uitgereikt. Ook andere belangstellenden zijn meer dan welkom om hun certificaat te bemachtigen!  

Leer de spelregels online op een interactieve manier 
Je krijgt de mogelijkheid om op een leuke, interactieve manier online de spelregels te leren kennen en dit daarna af te sluiten met een eindtoets. De opleiding en de eindtoets worden door de bond georganiseerd en afgenomen, maar we gaan je als arbitragecommissie natuurlijk helpen om dit succesvol af te ronden en daarna op prettige wijze je eerste wedstrijd te fluiten. 

Online eindtoets 4 november om 19:30 uur ā€“ deelname verplicht voor B-jeugd
Voor alle jeugdleden vanaf B die nog niet in bezit zijn van een scheidsrechterscertificaat wordt op donderdag 4 november om 19:30 uur een eindtoets online afgenomen. Je ontvangt de komende dagen een uitnodiging van de bond om de online cursus te volgen ter voorbereiding op deze toets. Deelname aan de toets is verplicht. 

Samen het veld op ter voorbereiding: Praktijkavond op 28 okt en 2 nov van 19:30-21:00 uur
Op donderdag 28 oktober en op dinsdag 2 november organiseren we een praktijkavond. We gaan dan met zā€™n allen het veld op en het hebben over dingen als looplijnen, waar je moet staan, waar vrije slagen moeten worden genomen etc. Ook kun je op deze avond vragen stellen aan de aanwezige CS+ scheidsrechters. De avond begint om 19:30 uur en eindigt om uiterlijk 21:00 uur. 

Wil je snel je kaart halen? 
Voor de leden die snel hun certificaat willen bemachtigen organiseren we een extra gelegenheid om de eindtoets te maken, en wel op 14 oktober om 19:30 uur. Deze toets wordt niet voorafgegaan door bijeenkomsten op de club, je bent voor de kennis dus afhankelijk van de geboden opleiding van de bond maar die is zeer compleet en duidelijk.  Wil je hieraan deelnemen, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Heb je al eerder aangegeven mee te willen doen met een scheidsrechterstoets, dan zullen we je voor deze toets benaderen. Heb je voor vrijdag 8 oktober nog niets gehoord, stuur dan s.v.p. ons nog even een mailtje. 

Vragen of opmerkingen?
Stuur je bericht naar [email protected] en we helpen je graag verder!
 
6-10-2021 Algemeen nieuws