MyClubStore: sparen voor gratis clubartikelen @Jumbo!

24-5 Nieuws
Van 27 mei t/m 21 juli kun je sparen voor gratis sportartikelen die zijn bedrukt met ons clublogo en je eigen naam bij onze sponsor Jumbo in Leusden! Leuk voor jou én interessant voor de club want voor elke besteld artikel krijgt MHC Leusden een kleine bijdrage.

Hoe werkt het?
Er zijn meerdere verenigingen in Leusden die meedoen aan deze actie. Voor iedere deelnemende club is een eigen spaarboekje gemaakt. In dit boekje zitten spaarkaarten voor 6 verschillende clubartikelen. Wij hebben gekozen voor een handdoek, cap, hoodie, slippers, bidon en schoenentas.

Het spaarboekje kun je vanaf zaterdag 25 mei op de club verkrijgen bij de wedstrijdtafel en is vanaf 27 mei ook gewoon af te halen bij Jumbo Wahle en Jumbo Wincoop in Leusden.

De actie start op 27 mei a.s. en loopt t/m 21 juli. In die periode kun je een spaarzegel krijgen bij iedere € 10,- aan boodschappen en verschillende actie-artikelen bij Jumbo Wahle en Jumbo Wincoop in Leusden. Die plak je op de spaarkaart voor het door jou gewenste item.
Een volle spaartkaart wissel je in de winkel in voor een unieke code. Met die code kun je vervolgens zelf t/m 28 juli in de MyClubstore webshop je gratis artikel bestellen en laten bedrukken met je eigen naam.

Aan het einde van de actie worden alle bestellingen verzameld en geproduceerd. Rond eind augustus worden alle artikelen uitgeleverd. Hoe dat in z’n werk gaat zullen we t.z.t. laten weten.

Voor welke artikelen ga jij sparen?

24-5-2019 Sponsoring