Vanaf 5 november: op de fiets naar MHCL of omrijden….

4-11 Nieuws
De huidige Horsterbrug over het Valleikanaal in Leusden wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe brug. Dinsdag 30 oktober begint de aannemer met de werkzaamheden. Maandag 5 november wordt de brug gesloopt en begint de bouw van de nieuwe brug. Het is de bedoeling dat de nieuwe brug op vrijdag 1 maart wordt opgeleverd en voor verkeer weer opengaat.
Dit heeft tot gevolg dat onze club van 5 november 2018 t/m 1 maart 2019 per auto alléén via Stoutenburg bereikbaar is.

De fietsbrug blijft wel open, dus is het dringende advies aan onze leden om in die periode op de fiets naar de club te komen en een alternatieve verzamelplek af te spreken voor uitwedstrijden!

Voor de buurtbus wordt een overstappunt gecreëerd ter hoogte van de brug.

Kom je tussen 5 november 2018 en maart 2019 toch met de auto naar MHC Leusden? Volg dan deze route:
  • Neem op de A28 afslag nummer 8 naar Amersfoort
    (dus niet nummer 6 naar Leusden-Zuid en niet nummer 7 naar Leusden!).
  • Ga bij het stoplicht aan het einde van de afslag rechtsaf.
  • Dan direct weer rechts, de Wiekenweg op en op de rotonde eveneens rechtsaf.
  • Bij de direct daaropvolgende T-splitsing nogmaals rechtsaf, richting Achterveld.
  • Rijd met de scherpe bocht mee naar links en blijf nu doorrijden tot Stoutenburg.
  • In Stoutenburg bij de stoplichten rechtsaf, de Horsterweg op.
  • Je vindt MHC Leusden nu ca. 1 km nadat je de bebouwde kom van Stoutenburg hebt verlaten, aan je rechterhand, nét voor de afgesloten brug!

De ons bezoekende clubs zullen ook rechtstreeks over deze tijdelijke situatie worden geïnformeerd.

4-11-2018 Algemeen nieuws