Onze sponsoren

Hoofdsponsor

Rabobank Amersfoort Eemland

Rabobank Amersfoort Eemland

Topprestaties vragen om inlevingsvermogen

Van uw bank mag u meer verwachten dan betrouwbaarheid, goede service en de juiste financiële producten. Daar hebben we bij Rabobank Amersfoort en omstreken zo onze eigen ideeën over. Zoals onze coöperatieve vorm. Geen aandeelhouders, maar leden die meepraten en meebeslissen. Een deel van onze winst gebruiken we om initiatieven op cultureel, sociaal-maatschappelijk en sportief gebied te stimuleren. 

Ons idee over sport is dat topprestaties vragen om inlevingsvermogen. Mensen die met passie hun sport beoefenen, dat maakt indruk. Wij begrijpen dat een financiële impuls de hockeyers van Mixed Hockey Club Leusden in staat stelt om te werken aan een topprestatie. Daar werken we graag aan mee. Met dezelfde ogen kijken we naar Private Banking. Het vermogen dat u heeft opgebouwd door een topprestatie te leveren, verdient hetzelfde van ons. Daar zetten we al onze kennis en deskundigheid voor in. Dat doen we met inlevingsvermogen. We begrijpen de wereld om u heen, we weten wat u bezighoudt, zodat u die topprestatie ook van ons kunt verwachten. Maak een afspraak met één van onze Private Banking-adviseurs en ontdek de topprestatie die u van Rabobank Amersfoort en omstreken kunt verwachten. 

Lees verder

Super sponsor

Rijnders Service

Rijnders Service

Rijnders is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1946 en groot geworden met autoschade. Ons team van 135 vakmensen is verdeeld over 9 vestigingen in Midden- en Oost Nederland. Wij bieden onze klanten een breed pakket van services op het gebied van mobiliteit, waaronder Autoschadeherstel, Autoruitherstel, Autoreiniging, Autoreparatie, Onderhoud en Wagenparkbeheer.  Lees verder
T.H.W. The Hockey Wholesalers GmbH

T.H.W. The Hockey Wholesalers GmbH

Het bedrijf uit Hamburg is in 1991 opgericht door Christian Cohrs. T.H.W. GmbH is een gespecialiseerde groothandel voor hockeyequipment en verzorgt de professionele uitrusting voor spelers, clubs en hockeybonden. Buiten het feit dat T.H.W. als distributie-partner van Adidas in diverse Europese landen en van OBO keepersmaterialen in Duitsland, Oostenrijk vertegenwoordigt, heeft zij de exclusieve distributierechten in Eurupa voor het pakistaanse hockeymerk MALIK . Lees verder
Van Poelgeest Amersfoort B.V.

Van Poelgeest Amersfoort B.V.


Lees verder

Top sponsor

Daka

Daka

Bij DAKA gaan we nog even door met het geven van korting! Het oude wedstrijdtenue is nu verkrijgbaar met 50% korting. Zo kom jij ook tijdens de training goed voor de dag. Verkrijgbaar bij DAKA Amersfoort. Zien we jou daar?


Lees verder
Nobels-Fysiotherapie

Nobels-Fysiotherapie

Wat onze praktijk bijzonder maakt is niet alleen het kopje koffie of thee.Wat wij persoonlijk heel belangrijk vind is ambachtelijk met de handen werken om gewrichten pezen en spieren weer belastbaar te maken voordat je gaat trainen.Door specialisaties sportfysiotherapie , psychosomatische fysiotherapie en manuele therapie kijken we niet alleen naar de fysieke klacht maar ook naar de context waarom de klachten zijn ontstaan en alle factoren die het herstel in negatieve zin beïnvloeden.We lopen graag vooraan met de vernieuwingen in ons vakgebied , zo waren wij de eerste praktijk in Nederland met Reaxing apparatuur en High Power Laser die beiden gericht zijn op het  veel sneller herstellen en ook niet snel terugkomen van blessures. Ons credo is samen op weg naar beter. Al 15 jaar verzorgen wij het GRATIS sportspreekuur op maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur

Lees verder
Van de Groep & Olsthoorn Management Consultants

Van de Groep & Olsthoorn Management Consultants

Van de Groep & Olsthoorn is al sponsor van MHC Leusden sinds 1983. Wij zijn een executive search en interim management bureau. Wij zoeken én vinden al sinds 1979 de juiste Directeuren, Managers en C-level-kandidaten voor posities in de sectoren Techniek & Industrie. Zowel voor vaste als interim aanstellingen, nationaal en internationaal.


Lees verder
Van der Valk Leusden

Van der Valk Leusden

Lees verder
Volvo Serva

Volvo Serva

Welkom bij Volvo SERVA. Wij combineren de persoonlijke service van uw lokale dealer met de betrouwbaarheid van het gevestigde Volvo-merk. Zo staan we niet alleen garant voor de beste kwaliteit, maar ook voor een prettige beleving voor de lange termijn. Aangenaam ervaren noemen we dat. Ervaar het zelf en kom langs bij Serva Amersfoort of A28. Volvo Clubbonus MHC-Leusden ontvangt € 1.000,- Clubbonus bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo of € 500 clubbonus bij aankoop van een Selekt-Occasion door een (ouder/verzorger van een) MHCL-lid. Deze bonus wordt uitgekeerd door Volvo Nederland, daardoor blijven de scherpe prijzen gewaarborgd. https://www.servavolvo.nl/volvo-clubbonus 
Lees verder

Business sponsor

Coca Cola Enterprises Nederland

Coca Cola Enterprises Nederland

Coca Cola Enterprises BV is de bottelaar in Nederland van uiteraard de bekende merken Coca Cola, Fanta Orange en Sprite, maar heeft in het totaal een breed portfolio met onder andere merken zoals Aquarius, Schweppes, Capri Sun, Burn, Monster, Fernandez, Kinley, Nestea, Chaudfontaine, Dr Pepper en Minute Maid. Hiermee realiseren we dagelijks de missie om in elke drankencategorie voor onze consumenten het nummer 1 frisdrank of een sterk nummer 2 aan te bieden. Uiteraard kent men ons ook als sponsoren van de Olympische Spelen en het wereldkampioenschap voetbal.


Lees verder

Corega Pro Beugels & Bitjes

ECI Software Solutions B.V.

ECI Software Solutions B.V.

Eetcafé Plan B

Eetcafé Plan B

Lees verder
Finex Accountants & Adviseurs B.V.

Finex Accountants & Adviseurs B.V.

Niemand betaalt graag belasting. Ook wij kunnen het niet leuker maken. Waar we wel voor kunnen zorgen, is dat u in ieder geval niet teveel belasting betaalt. De fiscale wetgeving is voortdurend in beweging. Om niet achter de feiten aan te lopen, heeft u creatief en up-to-date belastingadvies nodig. In begrijpelijke taal. Omdat wij onze klanten en hun business goed kennen, doen wij dat pro actief.
Minder belastingdruk
Wij maken altijd optimaal gebruik van de fiscale mogelijkheden die de wet uw persoonlijke of zakelijke omstandigheden biedt. Met ons fiscaal advies hebben we al voor veel ondernemers de belastingdruk aanzienlijk kunnen verminderen.

Aanbod aan leden van MHC Leusden
Als u uw aangifte inkomstenbelasting door ons laat verzorgen, is een uur fiscale advisering voor onze rekening.
Lees verder
Foto Fred

Foto Fred

FOTOFREDLEUSDEN, de naam is verzonnen om het beestje een naam te geven bij de autocross, georganiseerd door het MHCLeusden vet-er-aan team.
 
De naam moest als sponsor logo gaan dienen. Dat is een beetje een eigen leven gaan leiden. Fred staat regelmatig langs de lijn. Fotografeert (altijd mooi voor de geschiedenis, en voor later als mooie herinneringen) en werd hiermee een beetje de "Mhcleusden club fotograaf" Dus als er wat bijzonders is staat zijn camera paraat. Maar het is geen beroep, maar een hobby. En hij draagt de club een "warm" hart toe, (bestuurslid sociale zaken en manager) en is op een bepaalde modus gekomen tot een manier te vinden om daarbij ook de club te sponsoren. En het digitale foto album staan er vanaf ongeveer 2004 foto's . 
 
de link om een kijkje te nemen, geniet er van.
 
 


Lees verder

Heijmans Vastgoed B.V.

Herbrink Makelaars V.O.F.

Herbrink Makelaars V.O.F.

Lees verder
Herder Keukens-Loodgieters

Herder Keukens-Loodgieters


Lees verder
Hoogendijk Hoveniers

Hoogendijk Hoveniers

Lees verder
Omnia Connect

Omnia Connect

Elk bedrijf heeft apparaten, machines, telefoons, tablets en computers. En al die apparaten draaien voornamelijk rondom één dienst: het internet. Zonder internet komen we nergens! Maar hoe regel je een optimaal functionerende infrastructuur?

Een goede infrastructuur in uw bedrijf is van essentieel belang voor het zo optimaal mogelijk renderen van uw bedrijf. Daarom ondersteunen wij in een zo goed mogelijke infrastructuur. Omnia Connect biedt u een compleet aanbod en een waanzinnige service. Wij kennen uw behoefte: u als ondernemer wilt met één druk op de knop zo veel mogelijk zaken geregeld hebben. En dat regelen wij voor u!
Lees verder
Ortholuna B.V.

Ortholuna B.V.

Wil jij een stralend gebit? Ortholuna kan jou helpen. Wij bieden beugels voor kinderen en voor volwassenen. Samen kijken we wat je wel of niet wilt veranderen aan je gebit. Een beugel hoeft daarbij niet altijd zichtbaar storend te zijn. Maak kennis met ons deskundig team, de sfeervolle praktijk en de professionele behandelmethoden. Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs van Ortholuna? Volg ons dan op Facebook en Instagram https://www.facebook.com/Ortholuna 
https://www.instagram.com/ortholuna

Lees verder
Succes Makelaars

Succes Makelaars


Lees verder
Van Essen Van Raay B.V.

Van Essen Van Raay B.V.

Wij maken onze klanten zichtbaar. Je kunt bij ons terecht voor alle vormen van reclame- en visuele uitingen. Van voertuigreclame tot gevelreclame en van carwrap tot beursstand, bij VEVR ben je aan het juiste adres! Wij helpen onze klanten van ontwerp tot aan uitvoering en zorgen ervoor dat jouw bedrijf op de juiste manier opvalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje op: https://www.vanessenvanraay.nl of bekijk ons op Instagram of Facebook.
Lees verder

Clubsponsor

Ariëns Advocaten Amersfoort

Ariëns Advocaten Amersfoort

De kernwaarden waar wij voor staan zijn kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en toegankelijkheid. Als u dringend een advocaat nodig heeft of op korte termijn een afspraak met één van onze advocaten wilt maken, staan wij voor u klaar. Ons kantoor heeft zowel de omvang als de kracht om snel te kunnen schakelen als dat nodig is of in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen die geen uitstel kunnen velen. Doordat het team bestaat uit meerdere door de wol geverfde advocaten, die des nodig onderling sparren over een gewenste aanpak of analyse, is uw zaak met de beste waarborgen omringd. Datzelfde geldt voor onze back office, dat bestaat uit drie slagvaardige secretaresses die elk over zeer ruime werkervaring binnen de advocatuur beschikken. Ons kantoor ligt op steenworp afstand van station Amersfoort en is zowel met openbaar als eigen vervoer uitstekend bereikbaar. (kosteloze) Parkeerfaciliteiten op eigen terrein zijn aanwezig. De ingang van ons parkeerterrein bevindt zich aan de Burgemeester de Widtstraat. Lees verder
Baas Optiek

Baas Optiek

Lees verder
Biltz

Biltz

Lees verder
C. Brouwer VOF

C. Brouwer VOF

Lees verder
ClubColors

ClubColors

Eikelboom & De Bondt Fiscaal Financieel Adviseurs B.V.

Eikelboom & De Bondt Fiscaal Financieel Adviseurs B.V.

Eikelboom & De Bondt wil de brede kennis die zij bezit op het gebied van belastingen, sociale zekerheid, financiën, administratieve organisatie en informatietechnologie optimaal inzetten om haar cliënten van waardevolle informatie en hulpmiddelen te voorzien . Dit kan zijn in de vorm van gedrukte of elektronische informatie (Auteurs BV), financiële dienstverlening (Fiscaal Financieel Adviseurs BV) of software (IT Services BV). Wij richten ons daarbij zowel op de particuliere cliënt als op de zakelijke markt, zowel in de profit als non-profitsector. https://www.edb.nl

Lees verder
Fyn Ys

Fyn Ys

Horesca Lieferink B.V.

Horesca Lieferink B.V.

Horesca is een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Horesca telt 6 leden met totaal 8 vestigingen. Horesca-leden voorzien dagelijks een brede klantenkring van een totaalpakket food en non-food, diepvries en vers. Van cafetaria en recreatiebedrijf tot restaurant en van bedrijfsrestaurant en (sport)kantine tot zorginstelling. 

Horesca is aangesloten bij Maxxam, de grootste inkoopcombinatie in de Nederlandse foodservicemarkt. Daardoor kan Horesca inkopen tegen scherpe condities. Naast de bekende A-merken biedt Horesca ook een breed Private Label-assortiment en enkele specifieke concepten, zoals Kremers koffie en thee, Pain Gourmand en Glacé d'Or schepijs.
Lees verder
Jumbo

Jumbo

Lees verder
MJ Bloem

MJ Bloem

NERC

Oldenhof Hesselink

Oldenhof Hesselink

Restaurant Bavoort

Restaurant Bavoort

Spek & Van den Beld Notarissen

Spek & Van den Beld Notarissen

Spek & Van den Beld notarissen bestaat thans uit de notaris Mr. M.R.E.M. Magnée en drie kandidaat notarissen: de heer Mr J.Th.M. van den Beld, mevrouw Mr A.H. Schrama en mevrouw Mr M.R. Consten, De notaris en kandidaat-notarissen hebben de volgende aandachtsgebieden, waarbij drie rechtsgebieden zijn te onderscheiden:
 •personen- en familierecht (huwelijksvermogensrecht, erfrecht, samenlevingsvormen)
 •ondernemingsrecht (vennootschappen, verenigingen en stichtingen)
 •registergoed (onroerende goederen, verdelingen, hypotheken, appartementensplitsingen, veilingen).
 •www.spekbeld.nl
Lees verder
Van Berkum Studiebegeleiding B.V

Van Berkum Studiebegeleiding B.V

Voor een goede combinatie van school, huiswerk en sport ben je bij Van Berkum Studiebegeleiding op het juiste adres.

Van Berkum Studiebegeleiding biedt ruim 20 jaar begeleiding aan scholieren in het basis- en middelbaar onderwijs en sinds kort ook aan studenten in het MBO, HBO en WO. Leerlingen kunnen bij vestigingen in Amersfoort en Leusden terecht voor huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding, bijlessen, Remedial Teaching en Cito-training (voor basisscholieren en voor studenten die een taal- of rekentoets moeten doen). 

Daarnaast biedt Van Berkum vele cursussen, niet alleen bestemd voor leerlingen maar ook voor bedrijven. Ook zijn er mogelijkheden om een professionele onderwijs - of trainingsruimte, een vergaderzaal of een goed gefaciliteerde kantoorwerkplek te huren. Neem eens een kijkje op onze website: www.huiswerkinstituut.nl •www.huiswerkinstituut.nl

Lees verder
Van der Schoot Horeca Services

Van der Schoot Horeca Services

Een party, receptie of congres klein of groot? Ja, feesten doe je gewoon niet zonder Van der Schoot! 

Wij staan met ons hele team graag voor u klaar om er echt wat van te maken met altijd mooi en up-to-date partymateriaal. Bedrijven, instellingen maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden die bij een bruisend feest, gezellige receptie of stijlvol congres komen kijken. Wij onderscheiden ons door superieure Kwaliteit, Service, Innovatie en Hygiëne die dagelijks bij ons jonge, snelgroeiende bedrijf hoog in het vaandel staan! 

Van der Schoot is DE specialist voor uw party en....voor net dat beetje MEER! Een geruststellende wetenschap en voor u dus een hele zorg minder. Kiest u dan bovendien ook nog eens voor gemak, huur dan bij ons on-line. Komt u er niet uit? Bel ons dan even. Ga vertrouwd in zee met een professioneel bedrijf. Wij denken met u mee en hebben oog en oor voor al uw wensen. Vele tevreden klanten gingen u reeds voor en komen terug. Onze huisslogan is niet voor niks altijd uw garantie: waar HUREN een FEEST wordt! Kijk voor meer informatie op www.schootpartyverhuur.nl •Van der Schoot Party Service

Lees verder
Verbunt Hockey

Verbunt Hockey

Lees verder
VIM

VIM

Windex Engineering B.V.

Windex Engineering B.V.

Windex Engineering BV is een internationaal opererend installatiebedrijf gespecialiseerd in klimaatbeheersing.
 
Windex draagt zorg voor het complete traject van: ontwerp, montage en begeleiding tot en met het onderhoud van de installatie. De focus ligt op de off-shore industrie, de scheepvaart, luxe jachten,  utiliteit en gebouwen.
 
Hoe creëer je een gezond, comfortabel, optimaal en energiebewust klimaat in al deze disciplines? Vraag het ons! Wij gaan de uitdaging aan.
 •Windex

Lees verder

Bordsponsor

A.C.R. Caravan- en Campingservice B.V.

Schildersbedrijf E. De Vaal BV

Schildersbedrijf E. De Vaal BV

TechNative

TechNative

Van Beest Bloemen en planten

Van Beest Bloemen en planten

Kledingsponsor

Bovenkamp Badkamers

RailwaySafe

Sponsoring koffiebekers

Theo Meijer Sport

Theo Meijer Sport

ONE LIFE, LIVE IT WELL
Dit is onze visie, zorg voor een goede basis, geef het leven glans en haal eruit wat erin zit! Theo Meijer Sport biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, waarin professionaliteit en plezier altijd centraal staan. 

Ons ervaren team helpt u graag met het bereiken van uw doel. Dit kan met behulp van de meer dan 120 cardio- en krachttoestellen in de ruim opgezette en klimaatgecontroleerde fitnesszaal.

Maar ook voor sporten in groepsverband bent u bij ons aan het juiste adres. Met maar liefst 60 groepslessen per week is er voor ieder wat wils. Voor topsporters en recreanten is er een ruim aanbod aan vecht,- en verdedigingssporten, zoals Judo, Karate, Taekwondo en Aikido. En ook alle LesMills programma's zijn bij ons te volgen. Stel het uithoudingsvermogen op de proef bij BodyAttack, versterk uw spieren met Bodypump en vindt balans bij BodyBalance. Kom swingen bij Zumbaen SH-Bam of conditie opbouwen bij RPM.
Lees verder