Kom kennismaken!

Denk je erover te gaan hockeyen? Overweeg je lid te worden van MHC Leusden?
Misschien wil je eerst even kennismaken met het spelletje hockey en onze gezellige club?

Dat kan! En daarvoor hebben wij allerlei mogelijkheden, bijvoorbeeld:

• Stick & Bal: Met enige regelmaat organiseren wij voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar een zogenaamde Stick & Bal-actie. Je hebt dan 3x een uur training en leert daarin de eerste beginselen van hockey onder begeleiding van onze trainers. De kosten zijn EUR 25 per kind en daarvoor krijg je van ons een hockeystick en een bitje – die mag je dus houden! Een Stick & Bal-actie wordt aangekondigd op onze website - hoe die dus goed in de gaten!
  • Een keertje meetrainen: Iedereen, van elke leeftijd, die nieuwsgierig is naar hockey of onze club mag eenmalig gratis meetrainen om kennis te maken. Je zorgt dan wel zelf voor je spullen. Wil je dat? Laat dat dan met een mailtje weten aan onze ledenadministratie; zij gaan dan kijken bij welke team en welke training je een keer kunt aansluiten. Geef in je mail je naam en je leeftijd + de sterkte waarop je hockeyt (indien van toepassing).
  • Trimhockey: Ben je geïnteresseerd in trimhockey? Dan mag je 2x gratis meetrainen ter kennismaking. Neem, als je interesse of vragen hebt, contact op met de trimhockeycommissie!