Senioren

MHC Leusden stelt iedereen in de gelegenheid om zich een leven lang als hockeyer te ontwikkelen. We streven er dan ook naar om op alle niveaus vertegenwoordigd te zijn en beschikken over een grote en levendige seniorenafdeling. Daarbinnen hebben we nog weer verschillende categorieën om zo goed mogelijk aan te sluiten op de verschillende leeftijden en niveaus.

Senioren
In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een flink aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft...!

Jong Senioren
Er bestaat ook een jong senioren competitie voor spelers tussen 17 en 25 jaar oud. Zo speel je tegen mensen uit je eigen leeftijdscategorie!

Veteranen
Ben jij ca. 30/35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn zowel heren- als damesteams actief. De minimale leeftijd voor de Veteranen is 35 jaar en voor de Veterinnen 30 jaar.

Trimhockey
Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op onze club zijn verschillende trimgroepen actief die op maandag- of donderdagavond spelen.
>>> lees meer

Fithockey
Fithockey is een populaire hockeyvariant voor ouderen en een alternatief voor het spelen in een veteranenteam. Ben jij tussen de 65 en 75 jaar en wil je graag in beweging blijven? Dan ben je van harte welkom. Oók als je nog nooit eerder gehockeyd hebt!
>>> lees meer

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met de Seniorencommissie via [email protected] en [email protected]!