Onze adresgegevens zijn:

Schammersteeg 2
3835 PT Stoutenburg

Wij roepen al onze leden en bezoekers op om, indien mogelijk, met de fiets of het openbaar vervoer naar onze club te komen, aangezien het aantal parkeerplaatsen voor auto's beperkt is.

Reis je met het openbaar vervoer?
  • Neem vanaf CS Amersfoort bus 17, waarmee je in ca. 20 minuten in Leusden kunt zijn.
  • Stap uit bij bushalte ’t Vliet.
  • Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen naar onze club.

Kom je tussen 5 november 2018 – 4 maart 2019 met de auto naar MHC Leusden?
De huidige Horsterbrug over het Valleikanaal in Leusden wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe brug. De werkzaamheden zijn gestart op 30 oktober en de sloop van de brug op 5 november 2018. De verwachting is dat de werkzaamheden ca. 4 maanden zullen duren.
Dit heeft tot gevolg dat onze club vanaf 5 november PER AUTO niet via Leusden maar ALLEEN via Stoutenburg bereikbaar is.

Vanaf begin maart 2019 kun je weer de normale route volgen:
  • Neem op de A28 afslag nummer 7 naar Leusden (dus niet nummer 6 naar Leusden-Zuid!) en volg het bord Leusden.
  • Op het 2e kruispunt met stoplichten sla je (direct na het tankstation) linksaf. Je rijdt nu op de Plesmanstraat richting Stoutenburg.
  • Blijf de weg volgen (bocht naar rechts en bocht naar links).
  • Ca. 150 meter na de brug over het Valleikanaal zie je aan je linker hand het sportcomplex liggen.
  • Sla linksaf de Schammersteeg op en parkeer in de daarvoor beschikbare plaatsen.