Clubkleding

Al onze clubleden spelen alle wedstrijden in het officiële tenue van MHC Leusden.

Dat tenue bestaat uit een oranje shirt en een grijze rok of broek met witte strepen langs de zijkant en zwarte kniekousen, alles van Adidas. Er is ook een officieel shirt voor uitwedstrijden waarbij een andere kleur dan oranje gedragen moet worden; dat shirt is wit met oranje strepen. En verder kennen we een oranje clubtrui waarin gespeeld mag worden.

Het officiële wedstrijdtenue is voorzien van de logo’s van onze kledingsponsoren. En bovendien staat ons clublogo er natuurlijk op!

Zorg dat je tijdens wedstrijden dit tenue draagt. Je loopt anders het risico dat de scheidsrechter, coach of het bestuur u verbiedt om te spelen.

LET OP: Ter bescherming van je mond en benen moet je tijdens je wedstrijd (en training) ook een speciale gebitsbeschermer en scheenbeschermers dragen!

Waar kun je het clubtenue kopen?
Het clubtenue is exclusief verkrijgbaar bij Daka in Amersfoort, de kledingsponsor van MHC Leusden.

Als je lid bent van MHC Leusden krijg je bij Daka:
  • 20% korting op de winkelverkoopprijs van de clubkleding,
  • 15% korting op de (web)winkelverkoopprijs van alle overige Adidas-hockeyartikelen en
  • 10% korting op de (web)winkelverkoopprijs van alle overige niet-Adidas-hockeyartikelen.
Tweedehands kledingbeurs
Ook wordt er aan het begin van een nieuw hockeyseizoen vaak op de club een kledingbeurs gehouden, waar tweedehands hockeykleding tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar is. Met name bijzonder geschikt voor de beginnende hockeyer!

Teams met een eigen kledingsponsor
De kleding van Dames 1 en Heren 1 wordt door onze hoofdsponsors gesponsord. Deze spelers en speelsters krijgen een shirt en pak in bruikleen. De shirts worden uiteraard alleen tijdens de wedstrijd gedragen en na de wedstrijd ingezameld en collectief gewassen. De pakken worden voor en na de wedstrijd gedragen en tijdens de wedstrijd door de bankzitters in de dug out. Er wordt dus niet in getraind om overmatige slijtage te voorkomen.

Voor alle andere teams met specifiek gesponsorde shirts geldt: draag ze alleen tijdens de wedstrijd. Op de wedstrijddag draag je bovendien – indien van toepassing - het pak dat je hebt gekregen van de sponsor. Trainen in deze kleding mag alleen als je sponsor dat heeft goedgekeurd.

Meer weten over gesponsorde kleding?
Neem dan contact op met de kledingcommissie via [email protected].