Bijzondere leden

Al onze leden zijn ons even dierbaar en allemaal zijn ze even belangrijk. En tóch zijn er leden die nét een beetje specialer zijn, om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld omdat zij ongelooflijk veel voor de club betekent of gedaan hebben. We zetten hen hier graag in het zonnetje.

Ereleden
Ereleden zijn personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de club. Ereleden worden voorgesteld door het bestuur en benoemd in de Algemene Ledenvergadering (goedkeuring door een 2/3 meerderheid van de aanwezige leden).

Onze ereleden zijn:
Eric Lucassen | John Bernard (1979) | Loekje v.d. Wall Bake (1987) | Pim Goldsmann (1994) | Mieke van Hassel  (1995) | Marjan de Bondt (2011) | Fred van der Flier (2013) | Hans van der Sloot (2016).

Leden van verdienste
Leden van verdienste zijn personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de club. Leden van verdienste worden door het bestuur benoemd.

Onze leden van verdienste zijn:
Marion Ponsen | Anthonie Swieringa | Alrich Parson †  | Maria van der Kroon |  Ank van de Water | Rien Akkermans | Paul Ankerman | Fred Barkhuis | Kees ten Broek | Marjan Bronkhorst  | Aart Glismeijer | Jeroen Glismeijer  | Gertjan van de Groep  | Sjoerd de Jong | Mariette Jordans | Richard Klaassen | Daphne de Looze | Katinka Lucassen | Paul Rijksen | Dick van Waning | Ineke Greve | Juus Halsema | Herman Kreikamp | Dick de Haas | Jan-Bart Schröder | Jan Enthoven | Arda Akkermans | Eduard Winckers | Nils Zelle | Eugène van Zon | Yteke Köllner | Pierre van den Bogaardt | Joyce Dijxhoorn | Joost Pieter de Smeth | Hanneke Smit-van der Meer | Jeroen Bonekamp | Karin Hoogendijk | Joost van Eijsden | Inge van den Assum.

Uitblinkers
Uitblinkers zijn vrijwilligers die een bijzondere inspanning hebben verricht voor de club. Uitblinkers kunnen door iedereen aan het bestuur worden voorgesteld dat hierover een besluit neemt. Uitblinkers worden benoemd tijdens de jaarlijkse vrijwilligersborrel.

Onze Uitblinkers zijn:
Nicole Cardinaal | Fred Barkhuis | Werkgroep 4e veld: Tom Hilderink, Tony Kok, Rob de Heer en Karin Hoogendijk | Nardy Dietz | Marc van den Oever.