Evenementen en activiteiten

MHC Leusden is een actieve club! Naast de trainingen en wedstrijden is er veel aandacht voor allerlei evenementen en activiteiten. Zoals bijvoorbeeld Winner’s Wonderland (de huldiging van al onze kampioenen), het Familietoernooi (de hele familie aan de hockey), de Schammerrally (een sponsorevenement), het Sinterklaasfeest, de Koningsspelen en het Schoolhockeytoernooi. En dat is nog maar een kleine greep uit het totaal!

In de agenda op deze site kun je zien welke evenementen en activiteiten binnenkort gaan plaatsvinden. Hieronder geven we je graag een indruk van wat er allemaal al heeft plaatsgevonden!

in 2018...

22 oktober: Schoolhockeytoernooi
Op 22 oktober mochten wij maar liefst ca. 30 teams met leerlingen van basisscholen uit Leusden en omgeving verwelkomen. De Buurtsportcoaches en MHC Leusden organiseerden toen voor het eerst samen het Schoolhockeytoernooi. Voorafgaand hieraan had al een groot aantal kinderen met de eigen klas een hockeyclinic gevolgd op onze velden. Afgaand op de reacties vonden zowel kinderen als trainers zowel clinics als toernooi een groot succes!

5 oktober: ons verjaardagsfeest
In oktober 2018 bestond MHC Leusden 45 jaar. Een bijzondere mijlpaal. Een heel lustrumjaar is dit gevierd, met een knallend sluitstuk op 5 oktober, onze verjaardag! Iedereen was welkom: jong, oud, leden, oud-leden, ereleden, leden van verdienste, vrijwilligers, ouders van jeugdleden, managers, coaches... We hebben de dag afgesloten met een knalfeest!

MHC Leusden 45 jaar
31 augustus - 1 september: 24 uur hockey
24 uur lang ging de ene wedstrijd over in de andere. 24 uur lang was het feest op de club. Voor jong en oud, hockeyers, vrijwilligers, ouders, partners, oudgedienden en aspirant-leden. Dit alles in het kader van het lustrumthema; Verbinden! 24 uur lang was het druk op het veld en langs de lijnen. Een bingo ieder uur, de band Geen Idee, DJ’s, een poffertjeskraam en een springkussen… zorgden voor vertier in en om het clubhuis. Wat een geweldig evenement. Wat een mooie herinneringen. Wat een bijzondere club.
Voor onze leden hebben wij de foto's beschikbaar gemaakt achter de login in LISA Team (Club > Documenten > Foto-albums).

Schammerrally 2018

30/31 juni: de Lustrum Schammerrally
Tijdens de speciale Lustrumeditie van de Schammerrally werd een prachtige route gereden door Limburg en Brabant met maar liefst 30 equipes!
Vrijdagavond verzamelden bekende én nieuwe gezichten zich voor een heerlijk diner in Golden Tulip Hotel Parkstad. Op zaterdag werd een route gereden door het prachtige, heuvelachtige Limburgse landschap met leuke stops onderweg om even bij te tanken en de andere deelnemers te ontmoeten. Zaterdagavond was er een bbq-buffet en werd overnacht Golden Tulip Hotel Jagershorst in Leende. Op zondag ging de route verder door Brabant en werd deze zonnige Schammerrally afgesloten in Den Bosch.

De Schammerrally is een regelmatig terugkerend en enorm gezellig netwerkevenement voor onze sponsoren, geïnteresseerde kandidaatsponsoren en leden. We zien uit naar de volgende keer!

20 april: Koningsspelen
Dit jaar werden voor de 6e keer de Koningsspelen georganiseerd en deze keer bij ons op de club! Onder leiding van de buurtsportcoaches hadden de kinderen uit groep 4, 5 en 6 van alle basisscholen uit Leusden een fantastische, sportieve ochtend. De Koningsspelen werden geopend door wethouder Albert Dragt. Een heerlijk zonnetje deed de rest en zorgde voor een gezellig sfeer. Maar het állerleukst was natuurlijk het grote watergevecht ter afsluiting!