Fithockey

Fithockey is een populaire hockeyvariant voor ouderen en een alternatief voor het spelen in een veteranenteam. Ben jij 65 jaar of ouder en wil je graag in beweging blijven? Dan ben je van harte welkom. Oók als je nog nooit eerder gehockeyd hebt!

Fithockey is een eenvoudige vorm van hockey in spelvorm. We spelen het op ons minikunstgrasveld. In plaats van een hockeystick wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde foamknots en een zachte bal en dit materiaal is op de club aanwezig.
Fithockey is dé teamsport bij uitstek voor ouderen die gezellig en gezond willen sporten in de buitenlucht. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen hockeyervaring hebt. Het is veilig en de aard van het spel maakt dat iedereen kan spelen naar eigen mogelijkheden. De kans op blessures is minimaal.

We spelen op woensdagochtend van 10 tot 11 uur. De sessie bestaat uit een warming-up, techniek en een spelletje spelen. Iedereen speelt op eigen vermogen.

Op MHC Leusden hebben we momenteel een team van negen actieve fithockeyers en –sters. Maar we kunnen best meer sporters gebruiken!

Hebben we je interesse weten te wekken?
Neem dan contact op met de fithockeycommissie.