Evenementen en activiteiten

MHC Leusden is een actieve club! Naast de trainingen en wedstrijden is er veel aandacht voor allerlei evenementen en activiteiten. Zoals bijvoorbeeld Winner’s Wonderland (de huldiging van al onze kampioenen), het Familietoernooi (de hele familie aan de hockey), de Schammerrally (een sponsorevenement), het Sinterklaasfeest, de Koningsspelen en het Schoolhockeytoernooi. En dat is nog maar een kleine greep uit het totaal!

In de agenda op deze site kun je zien welke evenementen en activiteiten binnenkort gaan plaatsvinden. Hieronder geven we je graag een impressie van wat er allemaal al hééft plaatsgevonden!

in seizoen 2019-2020...


13 december: 5e editie Trimmers Kerstdiner
Als we, naast hockeyen, íéts goed kunnen bij MHC Leusden, dan is het wel een feestje vieren! Ruim 60 trimhockeyers genoten deze vrijdagavond van een feestelijk, gezellig en heerlijk 7-gangendiner tijdens het Trimmers Kerstdiner. Een lustrum, want het vond voor het 5e jaar plaats. Naast lekker eten werd er gedanst én € 161,60 opgehaald voor de Paulien van Deutekom Foundation!


21 oktober: Schoolhockeytoernooi voor basisscholen
Op 21 oktober organiseerden wij samen met de BuurtSportCoaches voor de 2e keer het Schoolhockeytoernooi en mochten wij 9 teams met leerlingen van basisscholen uit Leusden e.o. verwelkomen. Een mooi, jaarlijks terugkerend evenement waarop basisschoolleerlingen kunnen ervaren hoe leuk het is om te hockeyen. Plezier, sportiviteit en samenwerken staan centraal, maar er viel ook een prijs te winnen! De 1e prijs ging naar Basisschool ’t Palet, de 2e prijs naar Montessorischool ’t Ronde en de 3e prijs naar Basisschool De Loysderhoek! Gefeliciteerd!


5 en 6 oktober: #SCHEIDSBEDANKT
Ieder seizoen worden er in Nederland ongeveer 224.000 hockeywedstrijden gespeeld, die door ruim 65.000 actieve scheidsrechters worden begeleid. Zij zorgen ervoor dat alle hockeyers op ieder niveau kunnen hockeyen en iedereen kan genieten van het spel. Natuurlijk verdienen alle scheidsrechters het hele jaar door onze waardering. Maar bij MHC Leusden gaven we hen in de Week van de Scheidsrechter 2019 als extra blijk van die waardering een klein cadeautje: de 'Compli-mentos'!
31 augustus: de Stick-off '19-'20!
De feestelijke aftrap van het nieuwe hockeyseizoen! Een stralend zonnige dag waarop leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden gezellig konden bijpraten na de zomervakantie. Alle juniorenteams speelden onderlinge wedstrijdjes terwijl ouders een mini-clinic trimhockey kregen. Nieuwe jeugdleden konden kennismaken met hockey tijdens een Stick & Bitje-training. Op de Matchbeurs werden vrijwilligers geworven en op de kledingbeurs werd tweedehands clubkleding verkocht. De Dames1- en Heren1-teams werden gepresenteerd en er werd gesprongen en gegild op het springkussen. De lekkere trek werd gestild met 12.000 poffertjes en 180 Schammerburgers…
Een hoogtepunt was de bingo, waarbij geweldige prijzen werden gewonnen. Bovendien werd hiermee de Club Challenge afgetrapt, waarmee € 820,40 werd ingezameld voor de Paulien van Deutekom Foundation!

en in de 2e helft van seizoen 2018-2019...


12 juni: Volvo Jong Oranje Workshop 2019
Tijdens de supergeslaagde Volvo Jong Oranje Workshop op onze vereniging leerden ca. 150 (jongste) jeugdleden uit de D- en E-lijn van onze vereniging en een aantal van clubs uit de omgeving de tips en tricks van de spelers en speelsters van de Jong Oranjeselectie. Na een hartelijk welkom ging de jeugd aan de slag met 3 onderdelen: scoren, dribbelen en techniek. Daarna was er tijd voor een welverdiende lunch én om handtekeningen te verzamelen!
Bekijk voor een leuke terugblik dit filmpje op hockey.nl: Volop plezier tijdens leerzame Volvo Jong Oranje Workshop 2019!


10 juni: Familietoernooi
Elk jaar wordt op onze club het supergezellige familietoernooi georganiseerd. De winnaar van het ene seizoen is de organisator van het volgende seizoen en elk familietoernooi krijgt een eigen thema. Dit jaar was dat "Go see the movie!”. Ruim 130 leden, niet-leden, vrienden, familie, buren (iedereen is welkom en hockeyervaring is niet vereist) speelden wedstrijdjes in de meest bijzondere outfits. Sportiviteit, gezelligheid, filmmuziek, hotdogs, een filmquiz, hamburgers, Oscars, Shoot-outs, gestólen Oscars, geen onweer, veel zon en heel veel plezier maakten verder van dit evenement weer een groot succes!


14 april: Champagneontbijt voor onze vrijwilligers
Op onze vereniging zijn elk seizoen ca. 325 vrijwilligers actief. Vrijwilligers die ongelooflijk belangrijk zijn; zonder hun inzet kan de club niet bestaan! MHC Leusden wilde hen dan ook graag op een bijzondere manier bedanken voor hun enthousiasme en inzet en is gedaan met een champagneontbijt op zondagmorgen. Iedereen werd welkom geheten met een glas champagne, de tafels waren prachtig gedekt, er was een uitgebreid ontbijtbuffet met lekkere broodjes, roereieren en verse jus d’orange en gezellige achtergrondmuziek van salonorkest Clique Panique uit Leusden. Tijdens het ontbijt werd Els van Midden, onze keepersmanager, uitgeroepen tot Uitblinker van het jaar.