Routebeschrijving naar het portcomplex van MHC Leusden

Alle leden en bezoekers van MHC Leusden worden opgeroepen om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. Het aantal parkeerplaatsen voor auto's op de club is beperkt.

Met het openbaar vervoer:
U kunt vanaf het station Amersfoort met bus 78 binnen 15 minuten op busstation Bedrijventerrein De Horst zijn. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen. Als alternatief kan worden gekozen voor bus 77 en overstappen op De Groene Zoon op bus 509. Vanaf daar is het nog 6 minuten lopen.
Met de auto:
Vanaf de A28 afslag nummer 7 naar Leusden (niet Leusden-Zuid!). Bord Leusden volgen. Bij het stoplicht direct na het tankstation, links af (de Plesmanstraat; richting Stoutenburg). De weg blijven volgen (bocht naar rechts en bocht naar links) 150 meter na de brug over het Valleikanaal, linksaf (Schammersteeg). Aan het einde van de weg treft u het sportcomplex.