Onze adresgegevens zijn:

Schammersteeg 2
3835 PT Stoutenburg

Wij roepen al onze leden en bezoekers op om, indien mogelijk, met de fiets of het openbaar vervoer naar onze club te komen, aangezien het aantal parkeerplaatsen voor auto's beperkt is.

Reis je met het openbaar vervoer?
  • Neem dan vanaf CS Amersfoort bus 78.
  • Binnen 15 minuten kun je daarmee op busstation Bedrijventerrein De Horst zijn.
  • Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen naar onze club.
Als alternatief kan worden gekozen voor bus 77. Je moet dan overstappen op De Groene Zoon op bus 509. Vanaf daar is het nog 6 minuten lopen.

Kom je met de auto naar MHC Leusden?
  • Neem dan op de A28 afslag nummer 7 naar Leusden (niet Leusden-Zuid!) en volg het bord Leusden.
  • Op het 2e kruispunt met stoplichten sla je (direct na het tankstation) linksaf. Je rijdt nu op de Plesmanstraat richting Stoutenburg.
  • Blijf de weg volgen (bocht naar rechts en bocht naar links).
  • Ca. 150 meter na de brug over het Valleikanaal zie je aan je linker hand het sportcomplex liggen.
  • Sla linksaf de Schammersteeg op en parkeer in de daarvoor beschikbare plaatsen.