Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Gezocht: gezellige meiden voor Dames 3!

Een keer in de week trainen, op zondag een wedstrijd spelen, een drankje na afloop, serieus hockeyen maar zeker tijd voor lol, weekendjes weg en leuke uitjes met de meiden! Wil jij dit ook? Dames 3 van MHC Leusden zoekt enthousiaste, sportieve en gezellige teamleden die zich komend seizoen willen aansluiten bij deze gezellige club meiden!

Jeroen van der Flier trainer/coach Dames 1

Jeroen van der Flier is de nieuwe trainer/coach van ons Dames1. En daar zijn we blij mee!

Ben jij DE nieuwe trimhockeyer (m/v) van MHC Leusden?

Trimhockey is er voor alle dames en heren van 18 jaar en ouder die graag willen hockeyen maar geen competitie willen of kunnen spelen. Wij hebben plek voor nieuwe trimmers!