Verbeter het spel van je team dankzij video-analyse – meld je aan voor de workshop

25-9 Nieuws MHC Leusden heeft videocamera’s op het hoofdveld.  Hiermee kunnen we opnames maken van trainingen en wedstrijden die daar plaatsvinden. Met behulp van videoanalyse kan je zo het spel van je team verbeteren.  

Hoe werkt dat?
6 vaste full HD camera’s kunnen overzichtsbeelden maken van het hele veld. Deze zijn alleen beschikbaar op het hoofdveld. Coaches, trainers en spelers kunnen deze samen online terugkijken om ervan te leren. Dankzij deze camera’s en de gebruiksvriendelijke software van 360SportsIntelligence kun je het spel van je team verbeteren. De analysetools van 360SI geven je de feedback die je nodig hebt! 

Interesse - Meld je aan voor de workshop
Wil je als coach of trainer gebruikmaken van het videosysteem? Meld je dan aan voor de workshop die we in oktober geven. Stuur een mail met je naam, welk team je coacht/traint en je telefoonnummer naar de commissie ICT Infrastructuur. We prikken vervolgens samen met jou en andere geïnteresseerden een datum. Na afloop van de workshop kan je toegang krijgen tot camera’s en het systeem van videoanalyse.   
 
25-9-2022 Algemeen nieuws