We need you: sponsorcommissie zoekt vrijwilligers!

27-4

We prijzen ons gelukkig met veel betrokken sponsoren, echt iets om trots op te zijn. Als Sponsorcommissie zijn we onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de sponsoren, maar ook het aanbrengen van nieuwe vrienden. En daar hebben we jullie hulp bij nodig.  

Hoe kan je ons helpen?

We zijn als commissie op zoek naar extra vrijwilligers. Specifiek zoeken we mensen voor een:

 

  • Administratieve rol - Je houdt je bezig met administratief beheer van contracten, je onderhoudt contacten met leveranciers van bijvoorbeeld de sponsordoeken en je ondersteunt bij contactmomenten met onze sponsoren.
  • Commerciële rol - Je onderhoudt contacten met sponsoren. Je draagt nieuwe contacten aan. Je behartigt de belangen en doelstellingen van de sponsor binnen onze club, en nog zoveel meer.   

De belangrijke rol van sponsoren voor onze vereniging

Zoals iedere sportvereniging zijn we enorm dankbaar voor de bijdragen die we jaarlijks van onze sponsoren ontvangen. Dankzij deze aanvullende inkomsten kunnen we als sportvereniging investeren in bijvoorbeeld trainingsmateriaal en voorzieningen op het terrein. En daarnaast kan je ook denken aan bruisende seizoensopeningen, gezellige borrels op zondagmiddag en het mogelijk maken van alles waar wij als vereniging voor staan.  

Wat wij als club kunnen betekenen voor sponsorenVoor sponsoren zijn er meerdere redenen om zich aan te sluiten bij ons cluppie. Een sponsordeal kan bijdragen aan naamsbekendheid en lokale betrokkenheid. En misschien vinden onze jongere leden wel een mooie bijbaan bij een van onze sponsoren? Of wil je als sponsor graag het team van je kind in toffe trainingspakken zien rondrennen... 


Kom onze commissie versterken – we need you

Graag willen we met een groep gepassioneerde leden of betrokken ouders het succes nog groter maken! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze bestaande groep komen versterken. Natuurlijk is het mogelijk om samen met je teamgenoot een rol te verdelen, of ken je een andere betrokken ouder die een extra stapje wil zetten voor onze vereniging...?  

We need you!  


Wil je meer weten over de rollen? Spreek me aan als ik op de club ben. Of mail me via [email protected] en vermeld je telefoonnummer, dan bel ik je.  

Met sportieve groet, Wouter Jonkman  


 
27-4-2023 Algemeen nieuws