Rij samen en let op!

23-11 Nieuws
Beste jeugdleden, leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Misschien hebben jullie het gelezen in de Leusderkrant. Of hebben jullie er op een andere manier over gehoord: Pas geleden zijn twee mannen in Leusden slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. Ze hadden een afspraak met een vrouw gemaakt via een datingapp. Op de afgesproken locatie werden de mannen beroofd door een groep jongens. Dit vond in beide gevallen plaats op de parkeerplaats bij onze hockeyclub rond 21.00 uur. De politie heeft ons dit laten weten. Helaas zijn de daders nog niet gevonden.

Rij altijd samen en meld het ons als je iets bijzonders ziet
Wij willen jullie met klem het volgende vragen:
  • Zorg ervoor dat onze jeugdleden ’s avonds na hun training niet alleen maar altijd samen in een groepje naar huis rijden. Of haal ze op na een training.
  • Zie je bijzonderheden of valt je iets op, laat het ons dan meteen weten via [email protected] zodat we deze informatie kunnen delen met de politie of bel 0900-8844 (politie).
De link naar het bericht in de Leusderkrant:

Let op elkaar!

Met vriendelijke groet,