Kom in de zomer hockeyen op MHC Leusden!

10-3 Nieuws
In de zomervakantie (20-22 juli) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHC Leusden voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Je kunt je nu al aanmelden en snelle inschrijvers krijgen een mooie korting!

Drie geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje! Ook komt een topspeler een clinic geven die jou heel veel speciale tips & trics gaat geven!
Kom je ook? Voor meer informatie en aanmelding ga je naar www.hockeykampen.nl.
  • De prijs voor 3 dagen hockeykamp is €179 als je inschrijft vóór 16 maart.
  • Vanaf 16 maart is de prijs voor 3 dagen hockeykamp €199.
Wil je samen met je vriendjes of vriendinnetjes meedoen?
Dat is wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kun je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan wordt dat voor jou geregeld.

Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur?
Hockeykampen.nl organiseert ook diverse specials; zo is er het Barcelona Hockeykamp van 31 juli t/m 8 augustus en het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 10 t/m 14 augustus. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website van hockeykampen.nl.

Wil je niets missen?
Tijdens en na het kamp worden leuke foto’s op Facebook en Instagram gepost. Bovendien kun je via deze socials op de hoogte blijven van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen. Volg Hockeykampen.nl dus vandaag nog via Facebook en Instagram!
 
10-3-2020 Algemeen nieuws