Veel buitenlandse gasten op de vereniging!

2-11 Nieuws Afgelopen week klonk er veel Engels op onze vereniging! Meerdere teams mochten buitenlandse gasten ontvangen. JB3 speelde een pittig potje tegen Ipswich College uit Engeland, MD5 kreeg training van 2 leden van het Pakistaanse nationale team en JA4 speelde een pubquiz én een wedstrijd tegen de boys van Sandbach School from the UK! 

30 oktober (foto boven) - Aan de jongens van Ipswich College uit Engeland had ons JB3 een iets té grote kluif, maar het was wel een superleuke wedstrijd met heel veel leermomenten!  

31 oktober - Hockeytraining krijgen van 2 leden van het Pakistaanse nationale team, hoe cool is dat?! Ons MD5 vond het in ieder geval geweldig! Muhammad Irfan (senior) and Mazhar Abbas (goal keeper), die zondag 27 oktober in het Wagener stadion tegen Nederland speelden, deelden deze middag in Leusden hun hockeytips & trics met onze meiden! 

  

 

1 november - Friday Night @MHCLeusden! De jongens van JA4 (en 3 van JA3 en 1 van JA2) ontvingen spelers van de Sandbach School from the UK! De stemming kwam er meteen goed in met een Pubquiz; vragen in het Nederlands én Engels! Daarna een pittige wedstrijd die door de Engelsen met overmacht werd gewonnen, maar jongens, wat was het superleuk!!
 
2-11-2020 Jeugd

Reacties

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?