Technische toptrainingen starten 15 september! Je kunt nog inschrijven!

24-8 Nieuws
Hoe leuk is het om na de zomervakantie weer lekker te gaan hockeyen? Nog leuker is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken.

In samenwerking met MHC Leusden organiseert ONFIRE Hockey Support vanaf 15 september 2019 de ONFIRE hockeyschool. Dat zijn 10 technische toptrainingen van 1,5 uur onder leiding van toptrainers van ONFIRE Hockey Support.
ONFIRE Hockey Support is opgericht door Raoul Ehren (coach Den Bosch Dames 1/assistent Belgiƫ dames) en Sjoerd Marijne (oud bondscoach Ned.XI dames en huidig bondscoach India dames). Volgens hun filosofie zijn de trainers van de hockeyschool opgeleid.

De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen!

De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen in de leeftijd van 6-16 jaar, ongeacht je niveau. De groepen worden klein gehouden en iedereen wordt zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd en niveau. Omdat de groepen klein zijn heeft de trainer de mogelijkheid om heel individueel met je aan de slag te gaan, zodat je ook daadwerkelijk beter wordt!
Er wordt gewerkt met innovatieve trainingsmethodieken en -materialen waardoor er een zeer gevarieerd aanbod in trainingsstof is. We zien het zelfvertrouwen van de kinderen per training toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen, alleen nooit aangeleerd hebben!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel deze video voor een goed beeld van de trainingen van ONFIRE Hockeyschool!

Kijk voor meer info of meld je aan op www.hockeysupport.nl.
Wacht niet te lang want vol is vol!

>>> TIP voor al onze coaches: Kom eens kijken bij de trainingen van ONFIRE Hockeyschool! Ook als coach kun je er echt iets leren, alleen al door te kijken!
 
24-8-2020 Jeugd

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?