GEZOCHT: coaches, managers & trainers voor de jeugd (C-, B- of A-lijn)!

11-6 Nieuws
Heb jij interesse om een jeugdteam in de C-, B- of A-lijn te coachen of als manager te begeleiden? Of ben jij onze potentiële jeugdtrainer die op zoek is naar een baantje?

Voor de rol van coach is het beschikken over hockeyervaring geen randvoorwaarde, maar een pré (met name tactisch inzicht). Het belangrijkste is dat een coach in staat is een team te vormen en kan zorgen voor positiviteit en plezier!

De teammanager is primair verantwoordelijk voor de logistieke, communicatieve en sociale ondersteuning van een team en fungeert als contactpersoon voor ouders, lijncoördinator, arbitragecommissie en wedstrijdsecretariaat. Coach en teammanager werken nauw samen.

Om trainer te kunnen worden moet je wel over hockeytechnische en –tactische ervaring beschikken. Bovendien is het belangrijk dat je een team kunt motiveren, met een groep jongeren om kunt gaan en plezier weet te creëren.

Je kunt je interesse aangeven bij je lijncoördinator. Zij verzamelen alle aanmeldingen en bepalen vervolgens in samenspraak met de Technische Staf wie de coach en manager van een team wordt. Coaches van de selectieteams worden door de Technisch Directeur gevraagd en aangesteld.

Meer weten of de rol van coach, manager of trainer?
Lees de hierbij gevoegde 16 meest gestelde vragen over de werving van coaches, managers en trainers voor de (jongste) jeugdteams!
 
11-6-2021 Jeugd 100620-DEF De meest gestelde vragen over werving coaches managers trainers.pdf