B-jeugd en anderen: Nieuwe ronde komt eraan voor de scheidsrechterskaart!

28-10 Nieuws Binnenkort komen er weer mogelijkheden om je scheidsrechterskaart te halen. Zodat je wedstrijden kunt fluiten op de club. De hockeybond verwacht dat alle jeugdleden vanaf B in bezit zijn van dit scheidsrechterscertificaat. 
Ook anderen zijn meer dan welkom om hun certificaat te bemachtigen! Dus ouders, meld je aan via [email protected]. Handig dan kan je het team van je kind fluiten in de zaal of gewoon op het veld. 

Leer de spelregels online op een interactieve manier 
Je krijgt de mogelijkheid om op een leuke, interactieve manier online de spelregels te leren kennen en dit daarna af te sluiten met een eindtoets. De hockeybond organiseert de online opleiding en neemt de eindtoets af.

15, 17 en 23 november online eindtoets – deelname verplicht voor B-jeugd
Alle jeugdleden vanaf B die nog niet in bezit zijn van een scheidsrechterscertificaat ontvangen de komende dagen een uitnodiging van de bond om de online cursus te volgen ter voorbereiding op deze toets. Deelname aan de toets is verplicht. 

Samen het veld op: Praktijkavond 
Na het examen organiseren we een praktijkavond. We gaan dan met z’n allen het veld op en het hebben over dingen als looplijnen, waar je moet staan, waar vrije slagen moeten worden genomen etc. Ook kun je op deze avond vragen stellen aan de aanwezige CS+ scheidsrechters. 

Kom ons versterken in de commissie of word CS+ scheidsrechter
We zijn ook op zoek naar mensen die ons willen helpen in de Arbitragecommissie. Meer hierover lees je in het artikel Wij zoeken jou. En natuurlijk zijn we altijd op zoek naar CS+ers. Heb je interesse? Laat het ons dan weten.   

Vragen of opmerkingen?
Stuur je bericht naar [email protected] en we helpen je graag verder! 
 
28-10-2022 Algemeen nieuws