18-8-2022 | Aviv Stetter aangesteld als Breedtemanager

18-8 Nieuws
BREAKING NEWS!

Deze week hebben we bijzonder nieuws aan te kondigen binnen MHC Leusden en specifiek voor onze breedteteams. Na de succesvolle uitvoering van het hockey technisch beleid door Martijn van der Luyt (TD) voor selectieteams, willen we deze successen ook doorzetten richting de breedteteams. We merken dat hier veel vraag naar is en ook voor de verdere ontwikkelingen van de club is dit van groot belang. 

Hiervoor hebben we een nieuwe functie binnen de club ontwikkeld; de Breedtemanager. Aviv Stetter gaat deze functie bekleden en stelt zich graag aan jullie voor:Ik ben Aviv Stetter (31). Ik ben opgegroeid in Leusden. Tijdens mijn studie Commerciële Economie heb ik 4 jaar in Utrecht gewoond en daarna 5 jaar in Amersfoort. Sinds kort woon ik weer in Leusden samen met mijn vriendin Marjan.

Ik heb altijd op MHC Leusden gehockeyd. Vanaf de benjamins tot mijn 27e. En vanaf de B-jeugd heb ik training gegeven op MHC Leusden. Van de mini's tot en met de senioren. Dat was ruim 13 jaar, waarvan de laatste jaren als trainer en coach van Heren 2. 

De afgelopen 2 jaar heb ik als hoofdtrainer en technisch coördinator gewerkt op HC Eemvallei. Ik heb daar veel geleerd en ik heb het naar mijn zin gehad. Nu vind ik het weer erg leuk om terug te keren bij MHC Leusden in de rol van Breedtemanager. 

De Breedtemanager is een nieuwe functie binnen de vereniging. Als Breedtemanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van de breedteteams. Daarbij ben ik het eerste aanspreekpunt voor de volgende teams: MD3, MD4, MD5, MC3, MC4, MC5, MB3, MB4, MB5, MB6, MA3, MA4, MA5, JB3, JA3, DJ1 DJ2, DJ3, D2, D3, D4, D5, DV30+A, DV30+B, HJ1, H3, H4, H5. De overige teams vallen onder de Martijn.

Andere werkzaamheden van mij zijn onder andere:
  • De uitvoering van het 'train de trainer' programma voor de breedtetrainers en coaches;
  • Het begeleiden en aansturen van trainers en coaches van breedteteams, ondersteund door de technische coördinatoren;
  • Het indelen van de breedteteams op basis van het selectiebeleid in overleg met de technische coördinatoren.
Heb je vragen, ideeën of wil je even sparren over breedtehockey, dan kan je bij mij terecht. Ik zal veel op de club aanwezig zijn en ik zal met regelmaat bij de trainingen en wedstrijden van de teams kijken. 

Je kan mij bereiken op het e-mailadres [email protected]. Als oud-lid ken ik al veel mensen van de club, maar lang nog niet iedereen. Ik kijk er daarom erg naar uit om jullie snel te leren kennen.

Tot snel! 
18-8-2022 Nieuws van het bestuur