Kom in de zomer hockeyen op MHC Leusden en krijg een gratis hockeystick!

24-5 Nieuws In de zomervakantie (11 t/m 13 juli 2022) komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Leusden voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema's die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje! Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden. 

Meer informatie of aanmelden? 
Op www.hockeykampen.nl vind je alle informatie.

Gratis The Indian Maharadja hockeystick
Bij aanmelding voor een driedaags zomerkamp krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Op het aanmeldformulier kan je de maat doorgeven en wij zorgen dat er een stick in de door jou gekozen maat klaarligt op het kamp. Hier kan je meer lezen over de actievoorwaarden. 

Data en informatie
Het kamp vindt plaats van 11 tot en met 13 juli 2022 in de zomervakantie. 
De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis. Inclusief:
  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes
  • The Indian Maharadja hockeystick
  • Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler
  • Met plezier beter worden! Lekker fanatiek trainen met goede trainers en een uitdagend programma
  • Je persoonlijke hockeycertificaat 
Op kamp met jouw vriendjes/vriendinnetjes
Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen. Meld je vandaag nog aan!
 
24-5-2023 Jeugd