MHC Leusden organiseert 5 trainingsavonden voor 40 jeugdtrainers van onze jongste jeugd

29-9 Nieuws Wisten jullie dat 40 jeugdspelers van MHC Leusden training geven aan onze jongste jeugd? Deze spelers uit onze C, B en A jeugd trainen de E6, E8 en D teams. Ook zijn ze vaak coach van die teams. Super leuk en leerzaam!  

Daar komt best veel bij kijken
Maar training geven…. hoe doe je dat eigenlijk? Daar komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen een goede trainingsoefening uitzetten. Want hoe leg je een oefening goed uit? Hoe kun je alle spelers bij de les houden? Hoe laat je ze groeien in hun spel en in hun zelfvertrouwen? Wat bij de een werkt, werkt bij de ander juist niet. Hoe ontdek je dat en wat kan je vervolgens dan doen met die kennis? En wat natuurlijk ook superbelangrijk is: hoe zorg je ervoor dat je er zelf ook plezier in blijft houden?  

We gaan ze hier bij helpen
Peter Verver is een deskundige op het gebied van opleiden van trainers en een oud-bekende van MHC Leusden. Hij komt een aantal presentaties geven en gaat per keer met een groepje van 8 trainers aan de slag op de club. Onderling kunnen ze ervaringen uitwisselen en ze krijgen tips & tricks.  

Kortom, een interactieve avond die ervoor zorgt dat de ‘gereedschapskist’ van de jeugdtrainers op trainersgebied flink wordt gevuld! 
 
29-9-2021 Algemeen nieuws