34e CD-Kamp - donderdag 21 en vrijdag 22 oktober!

16-9 Nieuws Het seizoen is nog maar net begonnen en de nazomer is nog volop aanwezig maar de herfstvakantie komt al dichterbij. In overleg met het bestuur hebben wij besloten om in dit bijzondere jaar wel een CD-kamp te organiseren. Dat betekent twee dagen lol, gekkigheid, weinig slaap en heel veel plezier tijdens het CD-Kamp!!!!!  Met een aantal maatregelen gaan wij op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober weer een prachtig kamp neerzetten.  

De afgelopen jaren waren alle 120 plekken binnen 1 uur vergeven. Dus zit jij in de  D of C jeugd twijfel dan niet te lang en meld je snel aan voor het kamp. Het thema blijft nog even geheim maar het CD-Kamp is twee dagen hockey, spelletjes, gezelligheid, dollen, gein maken, een spetterende disco en een clinic. De inschrijving opent maandag 20 september om 19:30. In de FAQ onder dit bericht zie je hoe je dat doet.  

De kosten dit jaar zijn €55. Dit is voor de maaltijden (2x lunch, ontbijt en avondeten), drinken, de aankleding en nog veel meer. Dit bedrag wordt door de penningmeester via een automatische incasso geïnd. Bij inschrijving gaat u hiermee akkoord. Vermeld graag bij de inschrijving als je, of uw kind, een allergie heeft en daar bij het eten rekening mee moet worden gehouden. En vermeld een telefoonnummer(s) waar we ouders kunnen bereiken.  

De kinderen slapen op een veld. In een eigen tent, of samen met vrienden, vriendinnen, Tenten alleen ZONDER haringen(!) Het zou mooi zijn als de weg brengers nog even helpen bij het opzetten van de tent(en). In de nacht is er constant toezicht rond de tenten. De organisatie bestaat verder uit zo'n 20 begeleiders.  

Tot slot nog een mededeling over de coronasituatie. We houden de regels en richtlijnen van de overheid in de gaten. Als blijkt dat het kamp niet door kan gaan, omdat de regels worden aangescherpt, moeten we het kamp helaas alsnog annuleren.  

Heeft u vragen kijk dan even naar onze FAQ onder dit nieuwsbericht. Misschien wordt uw vraag daar beantwoord. 

Crew CD-Kamp  

CD KAMP FAQ

Q: Voor wie is het kamp bedoeld?

A: Alle kinderen die in de D of C jeugd zitten zowel op de zaterdag als op de zondag.

Q: Wat moet ik/mijn kind allemaal meenemen?
A: Het is verstandig om het weerbericht goed te volgen. Neem in ieder geval voldoende warme en droge kleren mee. Daarnaast wordt er ook gehockeyd. Dus al je hockeyspullen meenemen. Het kan zijn dat je vies en nat wordt. Neem daarvoor ook een setje oude kleren mee, een handdoek kan je ook helpen. Maar het belangrijkste zijn je THEMA-kleren! Zowel voor het kamp als voor de het feest moet je natuurlijk de mooiste outfit hebben.

Q: Is het met slapen?
A: Ja, alle kinderen kunnen blijven slapen. Maak vooraf een groepje, regel een tentje en neem je slaapspullen mee.

Q: Waar staan de tenten?
A: Dat houden we nog even geheim. Wel is het goed om te weten dat het niet mogelijk is om de tenten met Haringen vast te zetten. Onze ervaring is dat de meeste tenten blijven staan door ze met scheerlijnen aan een hek, goal, stoeptegel etc. vast te maken.

Q: Waar kan ik/mijn kind zich inschrijven?
A: Ga naar www.mhcleusden.nl (dus niet de app). Log in met het lidnummer van het kind dat zich wil inschrijven. Onder het kopje evenementen komt CD kamp te staan. Het inschrijven opent 20 september om 19:30. De afgelopen jaren was het kamp binnen een paar dagen helemaal vol! Zorg dat je op tijd bent. Kosten voor het kamp zijn dit jaar € 55,-.

Q: Wat krijg ik/mijn kind voor € 55,-?
A: Voor alle deelnemers is er 2x lunch (do en vrij) daarnaast is er donderdag avond een maaltijd en vrijdagochtend een ontbijtje. Het clubhuis en buitenterrein wordt omgetoverd in thematisch park, alle kinderen ontvangen een shirt en natuurlijk is er ’s avonds een feest met DJ en verlichting.

Q: Is er toezicht/beveiliging?

A: Ja, alle kinderen worden gedurende het kamp in groepjes ingedeeld en hebben een vaste begeleider. Daarnaast worden alle spelletjes begeleidt door oudere jeugdleden. Gedurende de gehele nacht zijn er mensen van de organisatie en begeleiders wakker om alle kinderen te helpen en toe te zien op de veiligheid.

Q: Ik heb nog een andere vraag?
A: Stuur een mail naar [email protected] 
16-9-2021 Algemeen nieuws