Meld je nu aan voor de zaalcompetitie

13-9 Nieuws Wil jij in de winter lekker blijven hockeyen? Dat kan door te gaan zaalhockeyen! Je kunt jezelf of jouw kind(eren) daarvoor aanmelden via LISA Team. Dat kan vanaf maandag 13 september tot en met 24 september 2021. Dus log gauw in via de website!  

Het is belangrijk dat elk lid vanaf de E-jeugd dat wil gaan zaalhockeyen, zich op tijd aanmeldt via de website. Zodat we de teams op tijd kunnen inschrijven bij de KNHB. 

Hoe werkt het aanmelden?
  1. Ga naar LISA Team (= het deel van onze website dat alleen voor leden toegankelijk is) en log in met het lidnummer en wachtwoord van het lid dat je wil aanmelden.
  2. Je komt nu op de LISA Teampagina met alle persoonlijke gegevens van het betreffende lid.
  3. Klik op het evenement Zaalhockey (rechts onderin) en meld je aan. Aanmelden kan t/m 24 september 2021! 

Zit je in een selectieteam?
In de selectieteams is zaalhockey verplicht, maar je moet je wél ook even aanmelden.
Ben je selectiespeler en wil je je afmelden voor zaalhockey? Mail dan je motivatie naar [email protected] . 

Info over zaalhockey       
  • Extra benodigdheden ten opzichte van het veld zijn zaalschoenen (die geen strepen achterlaten op de zaalvloer), een zaalstick en een zaalhandschoen. 
  • Een team moet uit minimaal 9 spelers bestaan. 
  • De zaalperiode loopt van zondag 5 december 2021 tot en met zondag 22 februari 2022. 
  • Meestal zijn er 6 tot 7 speelweekeinden per team in deze periode. De wedstrijden zijn op zaterdag of zondag, het team speelt in een blok van 2 uur waarin je 2 wedstrijden van 30 min speelt. De club regelt een aantal trainingen voor ieder team, in de blaashal of in de Korf in Leusden.
  • Omdat het spelen van zaalhockey een keuze is wordt apart contributie in rekening gebracht; meer informatie daarover vind je op onze website
  • Heb je nog vragen, stuur dan even een mail naar [email protected].
Het coronavirus is helaas nog niet uit ons land verdwenen. Gelukkig zijn de vooruitzichten op dit moment goed en staan alle seinen op groen om ook de zaalhockeycompetities op te starten. 

We hopen ook dit seizoen weer veel zaalhockeyteams te mogen verwelkomen en duimen natuurlijk dat het zaalhockeyseizoen plaats kan vinden! We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte!
 
13-9-2021 Algemeen nieuws