Contractverlenging Martijn van der Luyt & Aanstelling breedte coördinator

30-6 Nieuws

We zijn blij te kunnen melden dat we de afgelopen week het contract van Martijn van der Luyt met 2 jaar hebben kunnen verlengen, t/m seizoen 2022-2023.

Martijn is al 7 jaar als Technisch Directeur en trainer-coach van onze heren1 en jongens A1 betrokken binnen onze mooie hockeyclub. Na 2, door Corona onderbroken, onvolledige seizoenen, kijken wij samen uit naar een volgend succesvol seizoen waarbij de stijgende lijn van onze selectie- en breedteteams weer goed kan worden doorgetrokken. 

Als technisch directeur blijft Martijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en doorgroei van de selectieteams en voor de opzet en implementatie van het hockey technisch beleid. Tevens blijft hij trainer/coach van Heren1 en jongens A1 en blijft hij verantwoordelijk voor de begeleiding van trainers en coaches van de 1e en 2e lijns selectieteams.

In de tijd dat Martijn actief is geweest binnen onze vereniging heeft hij met visie en een goede kijk op hockey zowel op technisch als tactisch vlak, een stijgende lijn bewerkstelligd in de ontwikkeling van H1, D1 en onze jeugdteams. MHCL staat nu binnen de regio niet alleen op de kaart als een supergezellige vereniging, maar ook als een vereniging waar hockey serieus wordt genomen en waar mooie resultaten worden geboekt! We zijn blij dat we deze ontwikkeling kunnen voortzetten en samen met Martijn verder kunnen werken aan de ontwikkeling van topsport bij MHC Leusden. 

Om de breedte lijnen binnen de club meer aandacht te geven hebben we als bestuur de keuze gemaakt om een breedte coördinator te gaan aanstellen. Zodra hierover meer bekend is berichten we jullie zo snel mogelijk. Deze breedte coördinator zorgt voor de aansturing en coördinatie van alle jeugd breedteteams inclusief de Jongste Jeugd. De indeling, monitoring en begeleiding als ook de uitvoering van onder andere het 'Train de trainer' programma voor de breedte, zullen hier een belangrijk onderdeel van zijn. De breedte coördinator zal hierin aankomend jaar ondersteund en begeleid worden door een ervaren externe coach/adviseur. 

Wij wensen Martijn de komende twee jaar veel sportief succes bij onze club!

Hartelijke groet,
Gertjan, Arnoud, Ingrid, Inge, George en Pieter
Bestuur MHC Leusden

 
30-6-2021 Nieuws van het bestuur