Inleveren keepers- en trainingsmateriaal

25-6 Nieuws

Beste keepers, trainers en coaches,

 

Het seizoen is voor een aantal van jullie reeds ten einde en voor een aantal nog een beetje bezig. Dat houdt in dat het einde van het seizoen er aan zit te komen! En dus wordt het weer tijd om alle materialen te komen inleveren op de club. Vanaf juli komen er een viertal momenten waarop je langs kan komen.

 

Het gaat om de volgende materialen:

 

  • Keepersmateriaal
  • Trainingsmateriaal

 

Deze momenten zijn:

  • Vrijdag 9 juli tussen 20.30 en 21.30
  • Donderdag 15 juli tussen 20.30 en 21.30
  • Maandag 19 juli tussen 20.30 en 21.30
  • Donderdag 22 juli tussen 20.30 en 21.30

 

Zorg er svp voor dat de materialen op een van deze momenten worden ingeleverd. De start van het nieuwe seizoen is alweer in augustus, dus er is maar weinig tijd om alles na te kijken, repareren en bestellen. Houd hier svp rekening mee! Anders kan het zo zijn dat niet alles op tijd binnen is en je pas later kan deelnemen aan de eerste trainingen.

 

De materialen die retour moeten zijn:

  • Keeperstas met volledige inhoud
  • Cijferslot van de club (indien van toepassing)
  • Trainingsmateriaal (als je stopt met training geven. Wanneer je ook aankomend seizoen training geeft, mag je de spullen gewoon houden (Vergeet niet af en toe de hesjes te wassen!).

 

Aankomend seizoen ga ik weer mijn uiterste best doen om iedereen te kunnen voorzien van een locker, om gesleep van huis naar de club tegen te gaan. Vanaf de D-Jeugd maak je aanspraak op een dergelijke locker, inclusief het gebruik van een cijferslot. Deze lockers worden aan het begin van volgend seizoen opnieuw verdeeld. Zorg er dus voor dat jouw tas uiterlijk 22 juli uit de locker is.

 

De borg wordt net als voorgaande jaren teruggestort door onze penningmeester. Bij het inleveren van de tas wordt er gevraagd om een IBAN in te vullen, zodat de borg op de juiste rekening kan worden gestort. Zorg er dus voor dat je de juiste gegevens bij de hand hebt op het moment van inleveren. Dit is goed voor de snelheid 😉

 

Ik wens jullie een hele mooie zomer en zie jullie graag op een van bovenstaande momenten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Joost van Eijsden

Materiaalcommissie

[email protected]

 

 
25-6-2021 Keepers