Uitnodiging ALV - 11 mei 20.00 uur

24-4 Nieuws
Wij nodigen onze leden, Ereleden, leden van Verdienste en ouders van leden van harte uit voor onze digitale Algemene Ledenvergadering op dinsdag 11 mei om 20.00 uur.

Daarom verzoeken wij iedereen die deel wil nemen aan de vergadering zich zo snel mogelijk per mail via [email protected] aan te melden onder vermelding van het e-mailadres waar we de uitnodiging voor de online vergadering naar toe kunnen sturen.

De agenda en bijbehorende stukken staan vanaf 27 april in LISA Team (achter de login van de website in Club > Documenten > ALV 11 mei 2021). Omdat we dit keer niet fysiek bij elkaar komen, roepen wij iedereen nadrukkelijk op om eventuele vragen naar aanleiding van de stukken vooraf te stellen, door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zorgen er dan voor dat jullie vragen tijdens de ALV beantwoord worden.

De ALV belooft een korte maar interessante bijeenkomst te worden, met onder meer een korte terugblik op seizoen 2020-2021, prognose 2020-2021 en begroting 2021-2022, de voordracht van de nieuwe kascommissie en besluitvorming over de financiering van de ledverlichting voor op de velden en in de blaashal.

We hopen dat je erbij bent!

Hartelijke groet,
Gertjan, Pieter, George, Ingrid, Arnoud en Inge