Clubtenue weer op voorraad bij Daka

25-6 Nieuws
Heb je je nieuwe clubtenue nog niet compleet? Ga dan snel naar Daka, want er is weer nieuwe voorraad! Ook voor de keepers is het shirt binnen. Het broekje komt later helaas. Het clubtenue voor de 1e selectieteams wordt geregeld via de kledingcommissie en managers.

Ga je naar de winkel, zorg dan dat je de Daka app heb geïnstalleerd. Je kunt je met je naam en lidnummer melden op de hockeyafdeling, waarna je de kleding kunt passen en meenemen. De betaling is al gedaan of gaat via automatische incasso door MHC Leusden.

• Voor het geval je dat nog niet eerder gedaan hebt: download de app DAKA VIP, registreer jezelf als nieuwe klant, ga naar Meer > Groepen en meld je aan als lid van MHC Leusden met activatiecode mhcldk18.
  • De nieuwe clubkleding waarop de speciale prijs van € 30 pp van toepassing is, kan tot einde seizoen 2019-2020 opgehaald worden.
  • De kleding kan ter plekke gepast worden.
  • Ruilen op een later tijdstip is toegestaan.
  • Bij het ophalen van de kleding moet je je naam, lidmaatschapsnummer en het team waarin je speelt doorgeven én aangemeld zijn als clublid in de Daka-app. Voor Jeugd/Jongste Jeugd leden kan dat natuurlijk via het account van een van de ouders.
  • Iedereen haalt persoonlijk zijn/haar eigen setje in de winkel op. Alleen bij wijze van uitzondering, dus als iemand bijv. door ziekte echt niet tussen 8 februari en 1 maart kan langskomen, kun je een setje voor iemand anders meenemen.
  • De uitgifte van de clubtenues voor Heren1, Dames1 en de 1e selectieteams jeugd loopt NIET via de winkel. De spele(e)l(st)ers van deze teams worden via hun manager door de kledingcommissie geïnformeerd.
  • Voor trimmers, Funkeys en F'jes is het wedstrijdtenue niet verplicht. Maar zij die wel ook graag een nieuw clubtenue willen zijn eveneens van harte welkom bij Daka! Ook zij kunnengebruik maken van het eenmalige aanbod van € 30 per tenue. In hun geval vindt eveneens betaling per automatische incasso plaats, maar achteraf.
  • Als je op hetzelfde moment bij Daka ook andere artikelen (zoals sticks, schoenen etc.) koopt, moet je gewoon langs de kassa om dat af te rekenen. Dat geldt ook voor extra nieuwe clubkleding; alles wat je meer mee wilt nemen dan 1 setje clubkleding wordt gewoon bij de kassa afgerekend tegen de normale prijs. Vanzelfsprekend geldt daarbij wel de korting die altijd al van toepassing is, zoals je kunt lezen in de Daka-app en op onze website.
Sokken!
Op dezelfde speciale plek in de winkel kunnen ook sokken verkregen worden. Deze zijn géén onderdeel van de eenmalige aanbieding, dus hiervoor gelden de normale prijzen. Alleen de sokken kunnen bij de speciale uitgifteplek worden afgerekend.

Meer lezen over….

25-6-2020 Algemeen nieuws VOORRAAD DAKA 17-6-2020.xlsx