Kom in de zomervakantie hockeyen op MHC Leusden!

1-7 Nieuws
In de zomervakantie (20-22 juli) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHC Leusden voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Zo kun jij alle gemiste hockeyuren ruimschoots inhalen! Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje. Meld je snel aan!

Drie geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje! Ook komt een topspeler een clinic geven die jou heel veel speciale tips & trics gaat geven!

Kom je ook? Je kunt je nog aanmelden!
Voor meer informatie en aanmelding ga je naar hockeykampen.nl
De prijs voor 3 dagen hockeykamp is €199. Profiteer nu van €20 vroegboekvoordeel! Mocht het kamp vanwege coronamaatregelen toch niet door kunnen gaan, dan krijg je het factuurbedrag van Hockeykampen.nl terug.

Wil je samen met je vriendjes of vriendinnetjes meedoen?
Dat is wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kun je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan wordt dat voor jou geregeld.

Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur?
Hockeykampen.nl organiseert ook diverse specials; zoals het Barcelona Hockeykamp van 31 juli t/m 8 augustus. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website van hockeykampen.nl.

Wil je niets missen?
Tijdens en na het kamp worden leuke foto’s op Facebook en Instagram gepost. Bovendien kun je via deze socials op de hoogte blijven van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen. Volg Hockeykampen.nl dus vandaag nog via Facebook en Instagram!

Begeleider worden?
Ben jij 16 jaar of ouder en vind jij het leuk om training te geven? Hockeykampen.nl is altijd op zoek naar nieuwe begeleiders. Kijk voor meer informatie op: http://www.hockeykampen.nl/word-begeleider/
 
1-7-2021 Algemeen nieuws