Hoe gaat het met de uitgifte van het nieuwe clubtenue? Een update!

2-3 Nieuws
Ruim 750 leden hebben in februari bij Daka hun setje nieuwe clubkleding afgehaald, maar helaas is het niet gelukt om iedereen vóór 1 maart van een complete, nieuwe set te voorzien. Er zijn namelijk diverse maten uitverkocht, waardoor meerdere leden misgrepen. Natuurlijk zijn al deze maten inmiddels nabesteld en we hopen jullie zo snel mogelijk te kunnen laten weten wanneer ze er zijn! 

Daka en Adidas staan hierover met elkaar in nauw contact, maar ook het productieproces van ons nieuwe clubtenue wordt beïnvloed door het coronavirus. Doordat de fabriek in China enkele weken stil heeft gelegen, is de levering van de nieuwe kleding vertraagd.
De keepertenues worden eveneens later geleverd. Een deel van deze levering bleek in het transport naar Europa zoekgeraakt en het wachten is nu op de nieuwe bestelling. 

Je wedstrijden kun je voorlopig gewoon in het oude tenue spelen; dit seizoen is tenslotte het overgangsseizoen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat iedereen binnenkort over zijn of haar nieuwe setje kleding kan beschikken.

Heeft het nu dan nog zin om naar Daka te gaan voor je nieuwe clubkleding?
Jazeker! Als jij nog niet in de gelegenheid bent geweest om je nieuwe wedstrijdtenue op te halen en jouw maten zijn nog beschikbaar; ga dan zeker zo snel mogelijk naar Daka om het op te halen!

De kledingcommissie heeft afgelopen weekend bij Daka de voorraad geïnventariseerd. In de bijlage van dit bericht zie je welke maten er afgelopen weekend nog waren. Is jouw maat uitverkocht, stuur dan direct een mailtje aan [email protected] en geef door welke maat jij nodig hebt. 
 
De uiterste uitgiftedatum van 1 maart schuift door dit alles vanzelfsprekend op tot een nog nader te bepalen moment.
We brengen jullie direct op de hoogte zodra er weer nieuws is!
 
2-3-2020 Nieuws van het bestuur Overzicht beschikbare maten nieuwe clubtenue bij Daka op 290220.pdf