19 en 21 november: examenavonden clubscheidsrechters

7-11 Nieuws
Op 19 en 21 november zijn er weer CS-examens op de club. Alle A- en B-jeugdleden zonder scheidsrechterskaart hebben een uitnodiging ontvangen voor een van deze avonden.

Het bestuderen van de examenstof gebeurt via de online omgeving van de bond, waarvoor de gegevens inmiddels per mail naar de cursisten zijn verzonden. Om de slagingskansen te vergroten starten we om 19:30 uur met een samenvatting van de spelregels. Rond acht uur beginnen we dan met de examens, die door de KNHB worden afgenomen in ons clubhuis.

Wil jij ook meedoen met een examen op de 19e of de 21e? Goed idee!
Meld je even aan via [email protected], zodat we je van de nodige informatie kunnen voorzien. Je kunt dat mailadres ook gebruiken als je andere vragen of opmerkingen hebt.

Meer lezen over scheidsrechter worden of wedstrijden fluiten?
Je vindt meer informatie op onze website!

Succes en tot binnenkort!

LET OP:
I.v.m. een sponsorevenement op de club vindt alléén de examenavond van 21 november plaats in de vergaderruimte van Theo Meijer Sport!
De examenavond van 19 november is wel gewoon in ons clubhuis.

7-11-2019 Algemeen nieuws

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?