Geslaagd Schoolhockeytoernooi bij MHC Leusden!

22-10 Nieuws
Op 21 oktober mochten wij 9 teams met leerlingen van basisscholen uit Leusden en omgeving verwelkomen op het Schoolhockeytoernooi voor basisscholen. Een mooi, jaarlijks terugkerend evenement waarop basisschoolleerlingen kunnen ervaren hoe leuk het is om te hockeyen. En dat hébben ze ervaren; het enthousiasme was groot en het werd dan ook een supergezellige dag!

Na de ontvangst met limonade en een koekje hebben de leerlingen uit groep 3 en 4 in de ochtend een circuit gespeeld dat bestond uit verschillende hockeyspellen. Kennismaken met de hockeysport en hockeyplezier stonden hierin centraal. De leerlingen uit groep 7 en 8 hebben in de middag in toernooivorm gehockeyd in wedstrijdjes van 8 tegen 8 met aangepaste spelregels. Ook hier stond natuurlijk plezier, sportiviteit en samenwerken centraal, maar uiteraard viel er ook een prijs te winnen! De 1e prijs ging naar Basisschool ’t Palet, de 2e prijs naar Montessorischool ’t Ronde en de 3e prijs naar Basisschool De Loysderhoek! Gefeliciteerd allemaal!
Helaas waren er voor groep 5 en 6 te weinig aanmeldingen om een clinic te kunnen geven; hopelijk kan dat volgend jaar weer.

We bedanken de BuurtSportCoaches voor de fijne samenwerking. En we bedanken de vrijwilligers die hebben geholpen van deze dag een succes te maken; onze barmedewerkers en de jongens van JA1, die de hele dag geweldig hebben geholpen bij de wedstrijdtafel en het fluiten van de wedstrijdjes!

Wat ons betreft organiseren we volgend jaar dit hockeyfeest weer!

 
 
22-10-2020 Jeugd