Gezocht: klussers voor het CD-kamp!

24-9 Nieuws
De CD-crew kijkt enorm uit naar het CD-kamp op 25 en 25 oktober. De voorbereidingen zijn al een hele tijd in volle gang. Ook dit jaar willen we het kamp graag weer mooi vorm geven en daarvoor hebben wij een aantal klussers nodig. Dussssss..... Handige Harries van MHC Leusden; willen jullie ons helpen? Meld je dan gauw aan!

De inschrijvingen voor het CD-kamp zijn bijna rond! Maandag 23 september ontvingen we 110 aanmeldingen in de 1e minuut en zat het CD-kamp na 7 minuten vol...! En daarnaast hebben we nog de nodige aanmeldingen op de wachtlijst staan. Dat betekent dat het kamp er nu echt aan zit te komen!

Ook dit jaar willen wij de club weer omtoveren tot een plek waar het thema van dit jaar helemaal tot z'n recht kan komen. En daarvoor hebben wij klussers nodig! Ben jij handig en creatief? Vind jij het leuk om bij te dragen aan het mooiste kamp van het jaar, zodat onze C-tjes en D-tjes weer mooie herinneringen kunnen maken? Stuur dan een mailtje naar [email protected]! Wij horen graag van jullie! 

Groetjes,
de crew van het het CD-kamp
 
24-9-2021 Jeugd