Keeperstrainer Nick Schreuder verlengt contract

11-9 Nieuws
Goed nieuws voor de club en vooral voor onze keepers! Het contract met Nick Schreuder, onze keepershoofdtrainer, is met een jaar verlengd. Dat betekent dat we onze succesvolle, specialistische keeperstrainingen kunnen voortzetten!

Sinds seizoen 2017-2018 is Nick verbonden aan onze vereniging als keepershoofdtrainer van de A t/m D-jeugd. Hij is leraar eerste graad lichamelijke opvoeding en gediplomeerd keeperstrainer en is zelf keeper geweest bij de Baarnse Mixed Hockey Vereniging en SCHC. Hij is eigenaar van de Goalie Academy Schreuder (GAS), een instituut waar de hockeykeeper centraal staat. De missie van GAS is het trainen en begeleiden van hockeykeepers naar een hoger niveau.

Nick heeft in de afgelopen jaren bij MHC Leusden een succesvol trainingsprogramma opgezet. Samen met 4 gespecialiseerde keeperstrainers – 3 voor de jeugd en 1 voor de jongste jeugd – worden onze keepers getraind op techniek, tactiek, fysiek en mentaal niveau. Daarnaast leiden we onze eigen keeperstrainers op in het geven van keeperstraining en verdieping in het trainen van technieken. Nick traint zelf ook de keeper van ons Dames1-team.

We zijn blij dat Nick aan onze club verbonden blijft en wensen hem veel succes en plezier!

Wil jij ook keeper worden bij MHC Leusden?
Wij zoeken nog keepers voor onze jeugdteams!
 
11-9-2021 Nieuws van het bestuur

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?